Anna Katariina

Thanksgiving

2 kommenttia

Mun kiitospäivä-loma koostui ihanasta perheestä, rakkaista ystävistä, sekä talosta täynnä elämäniloa, ääntä ja voimakasta naurua. Oli maukasta ruokaa, jenkkifutista, huojuvaa tornia ja 70-luvun perhevalokuvien katsomista. Oli aamulenkkiä raikkaassa kelissä, kauniissa lähiössä, tähtitaivaan alla. Oli shoppailua ja uusia tuttavuuksia Black Friday-hulluudessa. Oli pitkiä yöunia ja rentouttavia päiviä. Shoppailua ja vahan lisaa shoppailua.

Nyt on kiitollinen olo. Onnellinen mieli ja hymyilyttää vaan koko ajan.

Tämän juhlapyhän haluan tuoda mukanani Suomeen. Ehkä en kauppojen hulluja alennuksia ja 24/7 -aukioloaikoja pysty taikomaan, mutta kiitollisuuden, perheen kanssa vietetyn laatuajan ja hyvän ruoan tahdon taikoa tulevaisuudessa Leppärantaankin. Vähän niin kuin sellainen minijoulu.

Ajoin tänään takaisin Mobileen. Huomenna starttaa viimeinen kolmiviikkoinen.. Oli niin herkkä mieli, itketti ilosta ja surusta. Kanssa-autoilijat varmaan ihmettelivät, että mikähän tuota tyttöä vaivaa.. Ekaks hoilaa kurkku suorana musiikin tahdissa ja sitten kohta kyynel poskella. Jotenkin veikkaan, etta tämä fiilis on mukana näinä viimeisinä aikoina. Niin paljon hyvästien jättämisiä edessä, ja niitä last time juttuja.

Mainokset

2 thoughts on “Thanksgiving

  1. Onnellisia viimeisiä viikkoja sulle Alabamassa! Toiveissa on saada tällä viikolla lunta tänne, joten todennäköisesti pääset palaamaan lumiseen Suomeen! Nähdään Putaalla!

    Terkuin Kirsi

  2. Kiitos Kirsi (: Musta on tullut ihan vilukissa täällä, muutama päivä ollut sellainen 10 astetta lämmintä ja oon ihan kylmissäni! Ihana tulla kotiin, mutta saattaa olla pienoinen shokki (: Kohta nähdään! Ihanaa joulunodotusta..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s