Anna Katariina

Auton myyntiä ja jatko-opiskelujen suunnittelua

Jätä kommentti

Aloitin automyyntiprojektin tällä viikolla. Muutama tuttu on jo kysellyt ja koeajanutkin, mutta varmaa ostajaa en ole vielä löytänyt. Laitoin tänään ilmoituksen täkäläiseen Keltaiseen Pörssiin (Craigslist) ja johan alkoi puhelin tekstiviestit pirisemään. Muutama tarjous tuli, mutta ei vielä sellaista, johon olisin tarttunut. Mutta mun lemppariviesti oli tämä: ”Hey will u take 3000 cash? I can bring it to u tonight.” Perään tuli tämä kuva, kahteen kertaan.

Teki mieli vastata, että en nyt ihan näin rahanhimoissani ole, että tällaisen kuvan nähdessäni juoksisin kaksi käsin ojentamaan autoni avaimia ensimmäiselle ostajaehdokkaalle. Tarjous oli kuitenkin tähän astisista suurin, joten ajattelin pitää lämpimät välit näiden satkujen omistajaan.

Nyt olen tässä tutkiskellut jatko-opiskelumahdollisuuksia. Ykkösenä on tällä hetkellä Helsingin Aalto-yliopisto, Finance Master’s Program, mutta hyväksi kakkoseksi nousi tänä iltana OULU! En tiennytkään, että siellä on ihan samanlainen englanninkielinen tutkinto kuin Hesassakin. Kyllä pikkasen pisti hymyilyttämään, kun on Plan-B takataskussa. Tähän Oulun tutkintoon on käsittääkseni aika lailla helpompi päästä sisään, sillä he katsovat pääasiassa kandidaatin tutkinnon papereita ja arvosanoja (ei GMAT-tuloksia ollenkaan – Aaltoon kun täytyy saada hullun korkea arvosana tuosta GMAT-kokeesta).

Mua kiinnostaa itse Finance niin paljon, etten halua mitään muita bisnesjuttuja opiskellakaan. Tarjolla kun on vaikka minkälaisia titkintokokonaisuuksia johtamisesta kirjanpitoon, sustainable business leadershipistä managerial economics jne jne.. Lista on pitkä. Mut mä haluan keskittyä siihen, mikä on oikeesti lähellä sydäntä ja minkä opiskelusta nautin.

Tässä vielä muutama fiilis-kuva slide-shown merkeissä viime viikonlopulta. Miami Beach lentokoneestä käsin. Tunnen taas puukonviillon sydämessä, sillä tänään on pelattu välierät konferenssin lopputurnauksessa. Näin keskiviikkoyönä unta, että yksi joukkue luovutti paikkansa, ja me päästiin sittenkin osallistumaan. Joukkuekaveri oli nähnyt saman unen, mutta hänen versionsa oli vähän rajumpi: tämä kyseinen joukkue oli lento-onnettomuudessa, jonka seurauksena me saatiin heidän paikka turneukseen. Ei me kuitenkaan näin radikaaleja tapahtumia toivota kenellekään.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s