Anna Katariina

Senior Day

Jätä kommentti

Viime viikon sunnuntaina oli meidän Senior Day, kauden vika kotipeli ja siis meidän senioreiden viimeinen matsi kotisalissa. Pelin jälkeen meitä vanhuksia muistettiin tauluin, kukin, kakuin ja lahjapakkauksin. Tässä muutama kuva.

Yana, mun kahden ekan kauden apuvalmentaja toimitti mun escortin virkaa. Yleensä vanhemmat ”kävelyttävät” lapsensa palkintoja vastaanottamaan, mutta jostain kumman syystä äippä ja iskä eivät ehtineet paikan päälle. No, annettakoon tämä anteeksi.. (: Yana oli iso syy mun tänne tuloon, hän rekrytoi mua ja puhuin hänen kanssaan puhelimessa harva se päivä keväällä 2009 kun lähtöä suunnittelin. Hän on mulle esikuva ja idoli, joten oli kiva jakaa tämä hetki hänen kanssaan.

 

 

Meidän libero oli tehnyt kaikile kauniit nimikyltit pukuhuoneen lokerikkoihin.

Tässä vielä muutama kuva kukista ja lahjoista.

Päivä oli aika tunteikas. Taival on ollut pitkä, pääasiassa erittäin onnellinen, mutta mukaan on mahtunut muutama vastoinkäyminenkin – niitä kun tässä elämässä aina silloin tällöin tulee vastaan. Päivääkään en kuitenkaan vaihtaisi pois tästä kokemuksesta! Paljon ihania muistoja, joita voin tulevaisuudessa lämmöllä muistella.. (:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s