Anna Katariina

Viime aikojen aktiviteetit

Jätä kommentti

Viime aikoina on ollut kaikenlaista kivaa puuhaa.

Pari viikkoa sitten käytiin joukkueen kanssa Ronald McDonald -talossa. En tiedä, kuinka tuttu tämä talo Suomessa on (Helsingissä on ainakin yksi Ronald McDonald House), joten valoitan nyt vähän taustaa. Perusajatus on se, että sairaiden lapsien perheet pystyisivät olemaan lähellä sairaalassa olevaa lastaan. Eikä vanhempien tarvitsisi nukkua autossa tai maksaa kalliita hotelliöitä. Palvelu on ilmainen, toimii pitkälti hyväntekeväisyysvaroilla.

Me autettiin talon väkeä siivouksessa, leipomisessa ja lasten leikittämisessä. Herätti kyllä miettimään, miten hyvin asiat itsellä ja omalla perheellä on. Pitäisi muistaa olla kiitollinen jokaisesta terveestä päivästä..

Halloweenia juhlin menemällä ystävän luokse yökylään. Tehtiin maukasta iltapalaa, juteltiin tyttöjen juttuja ja nukahdettiin leffaa katsoessa. Aamulla käytiin kävelyllä ja keitettiin kurpitsakaurapuuroa – nam! Normikaurapuuron sekaan heitettiin siis pumpkin pyre, pumpkin pie spices ja kanelia sekä brown sugar. Ihanan syksyinen makuyhdistelmä. Täälläkin on alkanut kelit viilenemään, enää ei aamulla tarkene lyhythihaisella. Tykkään syyskeleistä tosi paljon. (:

Viime viikolla käytiin katsastamassa myös House of Horror! Halloween-pelottelukummitustalo.. Pimeitä, kapeita käytäviä. Pelottavaa musiikkia. Iljettäviä otuksia ja säikyttelijöitä kulmien takaa. Kierros kesti kokonaisuudessaan melkeinpä tunnin ja huipentui rukoushetkeen. Kyllä. Rukoushetkeen. Tämä kyseinen House of Horror oli ilmeisesti kirkon järjestämä, ja varsinaisen kierroksen jälkeen kukin ryhmä ohjattiin pieniin huoneisiin, jossa sitten kirkon työntekijä/kävijä välitti jumalan sanaa ja Jeesuksen pelastustarinaa.Täällä eteläosavaltioissa uskonto on todella iso osa jokapäiväistä elämää. Vähän eri meininki, kuin mihin Suomessa tottunut.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s