Anna Katariina

Homecoming -viikko

4 kommenttia

Troyssa tuli takkiin 3-1. Jotenkin vieraspelit on meille olleet viime aikoina vaikeita. Kotona ollaan voitettu kaikki matsit, mutta vieraissa ei meinaa oma peli pyöriä. No, onneksi lauantaina saadaan revanssi, kun Troy tulee tänne meille. Tällä välillä voitettiin sunnuntaina ULL kotona, ja huomenna on vielä kauden viimeinen non-conference-peli (vähän niin kuin harkkapeli, mutta kuitenkin vaikuttaa meidän rankingiin).

Viime viikonloppuna olikin kaikenlaista kivaa aktiviteettia, kun oli meidän koulun Homecoming -viikko. Googletin tämän ”kotiintulon” virallisen merkityksen ja rakkaasta wikipediasta löytyi seuraava vastaus: ”Homecoming is an annual tradition of the United States. People, towns, high schools and colleges come together, usually in late September or early October, to welcome back alumni and former residents. It is built around a central event, such as a banquet and, most often, a game of American football.”

Perjantai-iltana oli Homecoming Paraati, ensimmäistä kertaa koulun historiassa. Paraati huipentui Bell Towerin juurelle, jossa koko kylä oli tsemppaamassa jenkkifutisjoukkuetta seuraavan päivän peliin Pep Rallyn merkeissä. Tässä muutama kuva ja video illan ohjelmasta.

Tässä meidän koulun Fight Song. Pahoittelen kauheata lauluääntäni, ensi kerralla videota kuvatessa lupaan pitää turpani kiinni.. Tässä sanat, jos joku tahtoo opetella! Me lauletaan tämä Fight Song aina kotipelien jälkeen yleisön edessä, Cheerleadereiden kanssa.

South! Alabama,
We’re the pride of the red, white, blue
Loyal, strong, and faithful,
To our Alma Mater true.
South! Alabama,
We will cheer you to win the day.
For it’s J-A-G-U-A-R-S for
U-S-A!

Lauantaina meillä oli aamutreenit, jonka jälkeen lähdettiin keskustaan katsomaan itse Homecoming -peliä. Meidän joukkue voittin tuplalisäajalla FAU:n! Me jouduttiin lähtemään jo puoliajalla, sillä valmentaja halusi meidän lepäävän loppupäivän seuraavan päivän matsia varten. Mä pääsin ensimmäistä kertaa kokemaan Tailgate -tunnelmaa. Tässä kuvia ja videoita lauantailta. Niitten mukana varmaan välittyy tunnelma parhaiten! (:

Mainokset

4 thoughts on “Homecoming -viikko

  1. Ollaankohan me suomalaiset vähän liian jäykkiä, kyllä tuo aikamoiselta ilonpidolta vaikuttaa, ja tuskin haittaa opiskeluun ja/tai urheiluun keskittymistä…voisinpa olettaa että useimmille osallistujille tilanne on päinvastainen

    • Hei! Mitäköhän tarkoitit tuolla kommentilla.. Sitä, että lähdettiin futispelistä puoliajalla? Jos tätä tarkoitit, kyllä ymmärrän valmentajan kannan asiaan – pelissä kun seistään melkein koko ajan, niin kyllä se käy jalkojen päälle (peli kestää yleensä ainakin 3 tuntia). Mutta ilonpitoa oli kyllä koko viikonloppu, ihan hyvällä tapaa (:

  2. Niin sitä vaan tarkoitin että jenkeissä näyttää tuo yhteinen ilonpito ja hengennostatus olevan isossa roolissa ja se tuo varmaan positiivista energiaa kaikille? Ollaanko me suomalaiset turhan ujoja vai mikä lie ero?

    • Joo, täällä on kyllä ilonpito ja hengennostatus isossa arvossa – etenkin yliopistoelämässä. Kaikki kuulutaan tähän yhteisöön ja harva se päivä on kampuksella jotain aktiviteettia menossa. Positiivista energiaa näistä jutuista kyllä välittyy ja kivoja väriläiskiä normiarkeen. Itse olen kyllä huomannut, että olen reipastunut täällä hurjasti ja samaa linjaa aion jatkaa, kun tulen takaisin sinne Suomeen. (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s