Anna Katariina

Ai saadaan lunttilappu?

4 kommenttia

Mulla oli pari viikkoa sitten Derivatives -koe, joka on yksi meidän laitoksen vaikeimmista kursseista. Professori sanoi, että kukin saa tehdä itselleen muistilapun (5×3 tuumaa), joten tämä tyttöhän otti sitten neuvosta vaarin ja kirjoitti muutamat kaavat ja muistiinpanot ylös. Tällaista jälkeä syntyi, molemmin puolin.

Yli puolet oli turhaa tietoa, tai tietoa jonka jo osasin, mutta piti vaan varmuuden vuoksi (ja riittoisan tilan takia) kirjata ylös. Koe meni hyvin.. (:

Mainokset

4 thoughts on “Ai saadaan lunttilappu?

 1. Hyvä Kata! 🙂
  Onko sulla vielä kuinka monta vuotta koulua jäljellä? Mikä sulla on pääaineena ja mitä sivuilla? Mitä olet ajatellut valmistumisen jälkeen töiden, pelaamisen, asuinmaan suhteen? Ja kuinka monta kautta saat vielä pelata siellä?

  Voi kun meilläkin saisi olla lunttilappu APV2-tentissä, eli Sijoittajaneuvojan tutkinnon tentissä. Ei vaan asiat tartu päähän enää näin vanhemmiten ihan yhtä helposti kuin sun ikäisellä. 😉

  Tsemiä kaikkeen! 🙂

  • Moi Nora!

   Mulla on enää vajaa kaksi kuukautta koulua jäljellä! Joulukuussa valmistun ja sitten on suunta takaisin Suomeen. Eli pelikelpoisuus on myös nyt tämän syksyn jälkeen loppuun kulutettu. Tällä hetkellä tuntuu, että tauko pelaamisesta on tulossa. Tahdon löytää oman alan töitä, ja suorittaa myös maisterin tutkinnon Helsingin Aalto-yliopistossa.. Pääaine siis on Finance, sivuaineita en ottanut ollenkaan. Ja fiilis on sellainen, että haluan asettua asumaan Suomeen. Elo täällä on ollut aivan mahtavaa, ja oon rakastunut tähän paikkaan.. Mutta perhettä ei korvaa mikään, ja haluan tulla sinne lähemmäksi rakkaitani.

   Millon sulla on tuon tentin 2-osa? Muistankin, kun puhuit suorittaneesi sen ykkösen. Saanko kysyä, millainen työnkuva sulla on ja ootko viihtynyt alalla? Mulla alkaa pian armoton työpaikan hakeminen.. (:

   Tsemppiä sinne kans!!

 2. Oioi, niin vähän jäljellä. Oikeastaan enää loppurutistus.
  Tervetuloa vaan tänne Helsinkiin! 🙂 Ja pelaamaan pääsee kyllä aina. Helsingin seudullakin on paljon joukkueita, vaikkei kyllä liigaa. Multa voi aina kysyä vinkkejä. 😉

  Mä olen siis töissä Mandatum Lifessä Suurasiakaspalveluissa Asiakaspäällikkönä. Käytännössä myyn henki- ja eläkevakuutuksia sekä henkilöstörahastoja Suomen suurimmille yrityksille. Ihan suoraan noita tuotteita en välitä, vaan ne on pohjatuote jollekin palkitsemis-, sitouttamis-, kannustin- tai kompensaatiokorvaukselle. Työ on eniten asiakkuuksien hoitoa. 😉 Meillä on myös varainhoito, jota mun pitää osata esitellä ja suositella. Saikohan tästä sepustuksesta mitään irti?

  Olen viihtynyt tosi hyvin finassialalla enkä ihan heti ainakaan vaihtaisi takaisin tekniikan puolelle. Ala on mys aika tiukka, mutta ne, joilla on halua pärjätä, pärjää mainiosti.

  Onhan sulla jo LinkedIn-profiili? Suhteilla kaikki työpaikat nykyään melkein saa, joten minuunkin saa olla yhteydessä myös sen tiimoilta. 🙂

  Reipasta syksyä!

  • Kiitos sepustuksesta! Hyvin ymmärsin (: Tosi mielenkiintoisen kuuloista.

   Lisäsin sut just LinkedInnissä, en oo kyllä käyttänyt sitä vielä yhtään – pitänee alkaa laajentamaan verkostoja.
   Kivaa syksyä sinnekin!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s