Anna Katariina

Ihana viikonloppu!

Jätä kommentti

Perjantaina meillä oli peli ULM (University of Louisiana Monroe) vastaan. Kaksi ekaa erää voitettiin ihan pystyyn, mutta sitten hajosi pakka. Kolmas ja neljäs hävittiin kahden pisteen erolla molemmat. Viides onneksi saatiin puristettua kotiin. Pelin jälkeen meillä oli aika pitkä palaveri valmentajien kanssa – kolme huonoa peliä putkeen, mistä kiikastaa?

Lauantaina sitten uusi päivä ja North Texasin kaatoon. Mahtava peli – ehkä kauden paras esitys meidän joukkueelta! Tosi tasapainoinen matsi, vastaanotto pysyi kuosissa ja kaikki hyökkääjät onnistui hyvin.

Täällä NCAA-sarjassa on muutama hieman erikoinen sääntö. Ensinnäkin, pallo saa osua kattoon ja peli jatkuu normaalisti (paitsi jos katon kautta menee vastustajan puolelle, se on virhe ja piste kaverille). Libero syöttää toisen keskarin paikalla. Lisäksi täällä on ihan järjetön määrä vaihtoja! Muistaakseni Suomen liigassa (ja yleensäkin kansainvälisissä lentissäännöissä) saa tehdä 6 vaihtoa per erä (saatan olla väärässä, lentopalloviisaammat korjatkaa vaan rohkeasti). Täällä vaihtoja saa tehdä melkeinpä mielin määrin. Lisäksi pelaajat saavat mennä kentälle ja tulla vaihtoon useammin kuin kerran. Tämän säännön takia täällä pystytään pelaamaan takapassarisysteemillä koko ajan.

Eilen me pelattiin tällä takapassarirotaatiolla ja veikkaanpa, että pelataan jatkossakin. Tässä siis pieni selostus: Aloitettiin ihan normaalisti, mä ykkösessä ja hakkuri musta vastakkain nelosessa. Sit kun mun oli aika tulla etukentälle, mun tilalle tuli toinen hakkuri ja takakentälle menneen ykköshakkurin tilalle tuli toinen passari. Sama vaihto taas takaisin, kun kakkoshakkuri oli kiertänyt etukentän ja mun oli aika mennä syöttämään. Tällä keinolla meillä oli koko ajan kolme vahvaa hyökkääjää etukentällä, ja passari sekä puolustuspelaajat takakentällä.

Mulla oli omat pikkufanit eilisessä pelissä! Ennen peliä meidän esiteltiin takaviivalla, ja aloituskuusikon pelaajat sitten heittivät minijaguaaripallot yleisöön. Huomasin eturivissä neljä lasta, jotka olivat tehneet kylttejä: ”Go Jags” ja ”#11”.. Kävin heittämässä palloni tälle blondille pikkupojalle, joka oli rustannut mun numeron kylttiinsä. (: Olisin halunnut mennä pelin jälkeen juttusille, sillä mulla ei ollut aavistustakaan, kenen lapsia nämä olivat, mutta ilmeisesti heidän nukkumaanmenoaikansa oli jo mennyt pelin päättyessä, sille en heitä enää pelin jälkeen enää löytänyt. Ehkä sitten seuraavassa kotipelissä.

Nyt enää neljä viikkoa normikautta jäljellä (8 peliä joista ruhtinaalliset 5 vielä kotona!) ja sitten se konferenssin lopputurnaus. Tässä kuva eilisillalta. Täällä kuunnellaan ennen jokaista peliä USA:n kansallislaulu. Sen takia kaikki tässä lippua kohti seistään. (kuva Jaguar Arts)

Meidän koulun lentopallojoukkue ei ole ollut kovin menestyksekäs, mutta nyt uudet tuulet tuulee ja voimakkaasti. Me ollaan nyt voitettu viisi peliä konferenssissa (kahdeksasta mahdollisesta). Edellinen ennätys on kuusi! Tämä ennätys tullaan siis rikkomaan jo toivottavasti hyvinkin pian.. Ja loppujen lopuksi aika isolla erolla. Lisäksi, meillä on nyt kasassa yhteensä 12 voittoa. Edellisen kerran tämä joukkue on saavuttanut 12 voittoa vuonna 1995! Mikä vielä nostaa näiden voittojen arvoa on se, että tänä vuonna ollaan pelattu paljon parempia vastustajia vastaan kuin aikaisempina vuosina.

Koko koulu ja etenkin urheilupuoli on kasvanut aivan järkyttävän paljon näiden kuluneen kolmen vuoden aikana. On ollut tosi upea kokemus olla mukana tässä uudessa Jaguaari-buumissa. Suurin syy muutokseen on käsittääkseni uusi AD (Athletic Director), joka on todella kunnianhimoinen ja tottunut olemaan mukana menestyksekkäissä urheilukouluissa. Lisäksi meidän joukkueen menestykseen on vaikuttanut uusi valmentaja-staffi.

Tänään ollut ihanan rentouttava päivä. Heräsin suht aikaisin, jotta en hukkaisi kallista vapaapäivää nukkumiseen. (: Kävin aamulenkillä, pesin pyykkiä, juttelin perheen kanssa (sainpa uuden lempinimen Einsteinin vierelle: Pelle Hermanni.. Kiitos Kaisa) ja tein vähän läksyjä.

Illan kruunasi vielä kiva illallinen hyvässä ravintolassa. Nyt hyvillä mielin maanantaiaamuun..

Aurinkoista alkavaa viikkoa sinne Suomeen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s