Anna Katariina

Kampuksen suru-uutinen

1 kommentti

Viime viikonloppuna meidän kampuksella, vain 20 metrin päässä mun kämpästä, tapahtui ikäviä. 18-vuotias ekan vuosikurssin opiskelija oli mennyt alasti koputtelemaan poliisilaitoksen (rakennuksen) ikkunaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Päivystävä poliisi oli astunut ulos tarkistamaan, mikä on tilanne. Nuorukainen oli ollut aivan sekaisin (tällä viikolla julkaistujen tiedotteiden mukaan LSD:n vaikutuksen alainen), ja uhannut poliisia – kuitenkin aseettomana, ilman puukkoa tai mitään kättä pitempää. Poliisi oli varoittanut opiskelijaa, joka varoituksista huolimatta oli kuitenkin edelleen lähestynyt poliisia. Loppujen lopuksi poliisi oli vetänyt aseensa esiin ja laukaissut. Poika kuoli.

Koko kampus on ollut aika kauhuissaan, ja mistään muusta ei oikein nyt puhutakaan. Oli mielenosoitus, jossa kritisoitiin ampumista. Poika oli ilmeisesti suhteellisen pienikokoinen, ja niin kuin mainitsin, ilman minkäänlaista aseistusta. Ampuminen tallentui poliisin videolle, ja uutisten perusteella mielipiteet ovat senkin suhteen aika kahtia jakautuneet. Osa videon nähneistä sanoo, että ampuminen oli ymmärrettävää tilanne huomioon ottaen – osa taas ei ymmärrä, miksi poliisi laukaisi aseensa.

Jossittelu ei tuo poikaa takaisin, eikä syyttävät sormet muuta tosiasioita. Luin jostain uutisesta, että henkilöä, joka antoi pojalle LSD:tä, syytetään murhasta. Aivan hirveä tragedia kaikille asianomaisille, pojan perheelle ja ystäville, sekä kyseiselle poliisille ja hänen läheisilleen. Mennyttä ei saa takaisin, tehtyä tekemättömäksi.

 

 

Mainokset

One thought on “Kampuksen suru-uutinen

  1. onpa surullista..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s