Anna Katariina

Tulevaisuuden suunnitelmia

2 kommenttia

Tänä syksynä olen ollut aika koti-ikäväinen. Ehkä useammin, kuin koskaan kuluneen reilun kolmen vuoden aikana. En tiedä, alkaako mieli alitajuntaisesti valmistautumaan siihen, että mun aikani täällä on tulossa loppuunsa – kotiinpaluu lähenee. Niin monena iltana olen vain halunnut tarttua puhelimeen ja soittaa äitille ja iskälle, Katrille ja Kaisalle. Mutta sitten tuo pirun 8-tuntinen aikaero muistuttaa olemassaolostaan, ja no can do.. Mulla on täällä ihania ystäviä, ystäviä joita tulen ikävöimään paljon kotiin tullessani. Mutta ei omaa perhettä voita mikään.

Tällä hetkellä tuntuu, että tauko lentopallosta on ehkä paikallaan tämän syksyn jälkeen. Kaipaan Suomeen, normaaliin elämään. Olen alkanut haaveilemaan oikeasta työstä (olen laittanut jo ensimmäiset työhakemuket menemään!) ja maisterin tutkinnosta, pääkaupunkiseudulla asumisesta.. Tuo maisterin tutkinto, minkä haluaisin suorittaa on Aalto-yliopiston englanninkielinen Finance -program. Teen helmikuun alussa GMAT -kokeen, jonka perusteella opiskelijat valitaan (vain 4-6 opiskelijaa pääsee sisään vuosittain, joten tammikuu menee nenä kiinni GMAT-kirjassa)..

Joten korvat hörölle kaikki rakkaat lukijat.. Otan ilomielin vinkkejä vastaan avoimista työpaikoista finanssi-alalla (sijoittamista, pankkijuttuja, varainhoitoa, melkeinpä mitä tahansa rahatalouteen tai ihan vaan bisnes-elämään liittyvää – en ole nirso!).

Viime aikoina olen elellyt Pinterestissä sisustusjuttuja, bisnesvaatetyylejä, treeni-ideoita ja ruokaohjeita selaillen. En malta odottaa, että pääsen asettumaan aloilleni, yhteen paikkaan, jota kodiksi kutsuisin. Saisin muuttaa kaikki kipponi ja kuppini, Muumi-mukineni päivineni, taulut ja matot omaan asuntooni. Ihan tuon koulun kannalta toivoisin, että löytäisin työn pääkaupunkiseudulta, niin voisin asettua sinne ja sitten jossain vaiheessa aloittaa taas opiskelut.

Tällaisia ajatuksia on syksy mun mieleeni tuonut. Keväällä sitten nähdään, mitä tulevaisuus alkaa tuomaan tullessaan. Joka tapauksessa uusia ovia aukeamassa, ja vanhoja sulkeutumassa. Vaihtelu virkistää!

Mainokset

2 thoughts on “Tulevaisuuden suunnitelmia

  1. Lopun (heh raju ilmasu) odottaminen ja uuden aloittaminen on tällä hetkellä ne asiat jotka jännittää kanssa tosi paljon täällä! ei malttais millään, haluis jo että tässä ja nyt tapahtuis, pitää odottaa. jännittää. stemppiä Kata, kohta nähdään jo!

  2. Loppua odotellessa (: Tsemppiä sinne kans, kohta nähdään!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s