Anna Katariina

Tunnelmia Iisakin syömmestä

Jätä kommentti

Nyt on koettu ensimmäinen hurrikaanikin, kun Isaac saapui vierailulle. Kulunut viikko uutiset ja Facebookin päivitykset eivät ole mistään muusta puhuneetkaan. Koulu suljettiin tiistain ja keskiviikon ajaksi – huomenna palaa taas normaali arki. Eilen myrsky alkoi siis kovalla tuulella ja sateella. Koko yön tuli vettä, ja edelleen sataa ja tuulee. Viranomaiset antoivat tornadovaroituksiakin. Myrskyn ydin osui kuitenkin meitä vähän länteen päin, Louisianan seudulle. Täällä meillä siis vain kovat sateet ja tulvat, mutta ainakaan vielä en ole mistään suuremmista vaurioista kuullut. Sähkötkään eivät ole vielä lähteneet.

Mä en osannut edes olla peloissani tästä hurrikaanista (vaikka nyt näyttääkin, että turhaan olisin pelännytkään – iso syysmyrsky vaan ja vielä kun rankkasateet täällä Mobilessa ei ole mikään uusi juttu niin no hätä). Olin oikeastaan innoissani, uusi kokemus – hurrikaani! Kategoria 1 tai 2 (5 asteikolla) ei kuitenkaan ole kovin paha.

kuva: abcnews

Mulla oli eilen oikein kunnon laiska päivä. Uuvuttavan aamutreenin jälkeen pesin pyykkiä ja loppupäivän makasinkin sitten sängyssäni torkkuen ja leffoja katsellen. Tänään taas treenit ja vähän myös opiskelua tämän löhöilyn keskelle.

Koulu alkoi siis viime viikolla. Mulla on tänä syksynä vain neljä kurssia normi-viiden sijaan. Biologian alkeet pitäisi olla aika helppo (vaikka sanasto onkin aivan uutta ja vaikeaa), mutta muut kolme kurssia ovatkin sitten aika työläitä. Viimeiset business / finance -kurssit. Tosi mielenkiintoisia ja työelämään valmistavia. Kerron vähän lisää, kunhan pääsen paremmin sisältöihin perille.

Kausikin pyörähti käyntiin viime viikonloppuna! Turnaus Southern Mississippin yliopistolla; taskussa kaksi voittoa, yksi tappio ja repullinen uusia haasteita ja opittavaa. Kaksi voittoa maistui mainiolta (valmentaja jopa vei meidät jälkkäreille vikan pelin jälkeen), mutta peli ei ole vielä uomissaan. Paljon parannettavaa tulevien kolmen viikon aikana, ennen kuin konferenssipelit alkavat syyskuun lopulla. Upeita välähdyksiä ja hyviä juttuja, kun saadaan kaikki palaset loksahtamaan paikoilleen, lopputulos on hyvä.. Mutta tällä hetkellä vielä liian ailahtelevaa menoa.

Huomenna lennetään sitten turnaukseen Missouriin, St. Louisiin (jos Iisakki on yhteistyöhaluinen).

Iloista loppuviikkoa sinne kaikille! (:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s