Anna Katariina

Jaguar Volleyball – kesätreenit

Jätä kommentti

Tänään oli meidän joukkueen viimeinen Summer Championship Competition. Tämä haaste on vaihdellut viikottain, kirjoittelen postauksen lopulla vähän enemmän edellisistä kisoista.. Mutta ekaks tähän aamuun.

Meillä on tänä vuonna tosi iso joukkue – 17 pelaajaa! Tämän syksyn jälkeen meitä valmistuu 5 tyttöä, joista 4 melko varmasti kuusikkopelaajia, joten valmentaja halusi ottaa sisään jo nyt 8 uutta tyttöä, jotta vuoden päästä joukkue ei uusiutuisi ihan täysin.

Mutta siis, asiaan.. Jaettiin joukkue kahtia. Mun tiimi aloitti reen työnnöllä (en tiedä paljon se painaa, mutta lisäksi kyydissä oli 60 kiloa levypainoina). P.S. Me tytöt toivotaan ja rukoillaan, että nurmi olisi märkä – auta armias jos se on kuiva, reki ei inahda minnekään. Tänään kuvailisin nurmen kosteutta puolimäräksi. (: Vuorollaan jokainen meistä työnsi tuon reen futiskentän toiseen päätyyn ja takaisin. Mahdollisimman nopeasti, sillä joukkuekavereilla ohjelmassa tällä aikaa burbees ja mountain climbersit! Tätä siis non-stoppina niin kauan, että kaikki olivat käyneet yhden kierroksen reen kanssa kentän toisessa päädyssä.

Tällä välin toinen ryhmä vetää kahta 20 kilon levypainoa köyden perässä kentän puoleenväliin ja takaisin. Kukin siis vuorollaan, kun toiset sillä välin tekee kyykkyjä ja lankkua. Piece of nakki – tai sitten ei. Kivaa oli!

Erehdyin tsemppaamaan tyttöjä ensimmäisen rekikiertolaisen tultua takaisin – ”good job ladies, almost done!” Kun tajusin, että tässähän on tehty vasta noin 5% koko treenistä, hups. ”Or then not, sorry guys – keep it up!” Saatiin hyvät naurut. Nää torstaiaamut on tehneet meistä henkisesti vahvemman joukkueen. Ollaan jouduttu puristaan vikatkin mehut itsestämme tän kesän aikana, ja koko joukkue on kannustanut ja tsempannut toinen toisiaan. Tänäänkin se antoi lisävoimaa nopeauttaa noita rekityöntöjä ja köydenvetoa, kun ajatteli joukkuetta, ja kuinka muut tytöt raataa kyykkyhyppyjen ja lankkujan parissa kentän toisessa päädyssä. Vaikka näillä treeneillä ei oo mitään tekemistä lentopallotaitojen kanssa, nää on tehneet meistä vahvemman ja yhtenäisemmän joukkueen. Joukkueen, joka puhaltaa yhteen hiileen.

Tässä vähän videomatskua! Jos olette nämä jo Facebookista nähneet, kaikki videota on samoja paitsi tuo kuudes.

Treenin jälkeen oli sitten haaste oldies vs. newbies! Köydenvetokisa. Me vanhukset tietysti voitettiin. (: Harmi, kun siitä ei saatu kuvamateriaalia – mutta sanottakoon, että voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Junnut jäi sitten siivoomaan rekiä ja köysiä paikoilleen, kun me vanhukset lähdettiin kentältä takaisin kohti punttista kohti.Meidän fysioterapeutti oli täyttänyt vesi-ilmapallot valmiiksi odottamaan, ja me asetuttiin väijyksiin odottamaan lapsosten paluuta. Hyökkäystaktiikka ei mennyt ihan putkeen, sillä ajoitus oli hieman liian aikainen. Saatiin kuitenkin hyvät osumat ja räkäiset naurut!

Perinteinen torstaiaamu tänä kesänä on ollut tällainen: Jokaisella oma reki ja köysi. Sekä muutamat 20 kilon levypainot.

  • – ”farmer’s carry” kentän toiseen päätyyn ja takaisin (20 kilon levyjä käsissä kantaen, kädet suorina vartalon sivuilla, ihan kuin täysiä vesiämpäreitä kantaisit, käsivarret hoosiaannaa huutaen)
  • – työnnä reki kahden tai kolmen 20 kilon levyn kanssa kentän toiseen päätyyn ja takaisin
  • – raahaa kahta 20 kilon levynpainoa köydessä toiseen päätyyn ja takaisin
  • – ”juoksu”, all out toiseen päätyyn ja takaisin. tässä vaiheessa hengitys jo niin tiukkaa ja jalat tuon köysiraahauksen jälkeen vetelinä, joten tätä ei voi ihan oikeaksi juoksuksi kutsua. ekan kerran kun tämä treeni tehtiin, ajattelin, että nyt sitten helpoin osuus ja yritin lähteä oikein kunnon vauhtilähtöön kun jalat melkein petti alta. mutta siis, mahdollisimman nopeasti – kukin päivän kunnon mukaan. (:

Tämä treeni on vaihdellut: välillä jotain uutta, eri painot ja eri matkat. Välillä henkilökohtaisena kilpailuna, välillä joukkueittain. Pari kertaa ollaan ”käännetty” isoja traktorin pyöriä. Neljän tytön tiimissä, ”one, two, three, up.. one, two, three, up..”.

Aamutreeni kruunasi sitten vilvoitteleva kylmäallas!

Kivaa viikonloppua kaikille! Go Jags!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s