Anna Katariina

Call me weird..

Jätä kommentti

..But this is what makes me happy!

Tänään aamulla meillä oli ”kiva” fysiikkatreeni. 30 minuutin barbell – half gasser – complex.

  • – 5 x soutu, etunojassa
  • – 5 x RDL to high pull (tanko säärten kohdilta, melkein suorilta jaloilta takareisiä käyttäen ylös rinnalle. ei kuitenkaan rinnallevetoon asti)
  • – 5 x etukyykky
  • – 5 x over head press, pystypunnerrus
  • – 5 x kyykkyhyppy
  • – half gasser on the track

Kaikki punttiliikkeet tehtiin 20 kilon tangolla. Half gasser on 50 metriä veto ja takaisin – eli yhteensä 100 metriä. Tätä sitten non-stoppina mahdollisimman monta kierrosta 30 minuuttia putkeen.

Mä olin nopein meidän joukkueesta, mutta taisin mennä laskuissani kuitenkin sekaisin. Puolessa välissä olin tehnyt 11 kierrosta, mutta loppujen lopuksi mun tulos oli vain 17 kierrosta. Viereinen tyttö, joka teki hitaammalla tahdilla kuin minä oli yllättynyt, sillä sanoi tehneensä 16 kierrosta. Joten saatoin sekoittaa kierrosluvut hikipäissäni. Pääasia kuitenkin: Hyvä treeni, parempi mieli! Viikko ja etenkin eilinen ilta oli aika väsynyt. Koulu, lentis ja sosiaaliset riennot painaa päälle, joten unet jääneet vähiin viime aikoina. Mutta nyt on tällainen fiilis:

Toinen hyvänmielentuoja oli eilinen ukkonen ja sademyräkkä. Meillä oli reenit Rec-centerissä, jonka jälkeen jäätiin pelaamaan joukkueen pöytätennisturnaus. Mä hävisin parini kanssa meidän matsin. ): Ehkä kolmas kerta koko elämäni aikana, kun pelasin ping pongia.. Hauskaa oli kyllä! Sen jälkeen jäin sitten vielä tekemään muutamat vedot juoksumatolla. Siinä sitten katselin ulos, kun vettä tuli kaatamalla ja iski yllättäen mielihalu vaan olla ulkona sateessa ja kastua läpimäräksi. Siinä sitten juostessani salaa toivoin, että sade vaan yltyisi ja niinhän se tekisin. Kävin pienellä, virkistävällä kävelyllä ukkosen jyrähdellessä ja sateen piiskatessa. Joku saattaisi sanoa, että ei ole kaikista järkevin idea, mutta toi oli kyllä mun päivän kohokohta! Siitä sitten suihkuun lämmittelemään. (: Flashbackit lapsuudesta palasivat mieleen, kun juostiin myrskysäällä Koliman aaltoihin uimaan. Good times!

”Do more of what makes you happy”

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s