Anna Katariina

11 asiaa

2 kommenttia

Sain haasteen Noralta, joten tässäpä teille 11 asiaa minusta. Aika randomilla mennään.. (:

1. Mikä luonteenpiirteesi on sinussa vahvimpana arjessa?

Yleensä touhukkuus. Toki niitäkin päiviä löytyy (joskus harvemmin, joskus useammin), että en saa mitään aikaiseksi.. Mutta yleensä olen energinen ja aikaasaava. Kalenteri on täytetty kaikenmoisilla tehtävälistoilla (koulujutuista treeneihin, ja kavereiden treffaamisiin). Joskus tuntuu, että I’m on a mission – välillä menee ylisuorittamiseksi, välillä pysyy aisoissa. Pää kolmantena jalkana paikasta toiseen, aamuvarhaisesta iltaan, toki välillä hyvä hengähtää. Power naps on aika jees!

2. Mikä viisu tai runo (tai loru tai poru) kuva sinua parhaiten?

En nyt voi sanoa, että tämä laulu kuvaa minua parhaiten.. Ehkä enemmänkin sisäpiirin vitsi perheen kesken. Sininen ja valkoinen: ”Kotimaa kun taakse jäi, mietin hiljaa mielessäin.. Mitä siitä kertoisin, kysyjille vastaisin..” Tätä laulua hoilattiin lapsuuden perhereissuilla PALJON. Ja jostain kumman syystä nykyään, aina kun ajattelen, että lauletaanpa jotain (yleensä siskojen kanssa) – tämä laulu karahtaa niin sulosti mun äänitorvista. Ja Katri ja Kaisa on niin onnellisia! Muistan vieläkin sanat, ja tää kappale tuo hyviä muistoja mieleen ala-asteajoilta.

3. Mikä on paheesi?

Hyvä ruoka ja herkut. Olen perso makealle.

4. Mistä tahtoisit jäädä ihmisten mieleen?

Löysin tän sitaatin Pinterestistä ja kolahti aika lujaa: ”Live in such a way that if someone spoke badly of you – nobody would believe it.” Siinä hieman tavoitetta.

5. Montako kertaa koko elämäsi aikana olet muuttanut?

About 15 kertaa. Lämpimämpänä muistona muutta Hakatalojen kolmiosta (jossa asuttiin Kaisan kanssa vuosi 08-09) kotiin. Kolmannesta kerroksesta pianot, pitkät keittiönpöydät, penkit, sohvat, isot sängyt, kirjahyllyt, pesukoneet, astianpesukoneet jne… Laskettiin autolastien ja peräkärrykuormien määrä, mutta nyt kyllä jo unohtunut – aika kultaa muistot. Onneksi oli paljon apulaisia auttamassa!

6. Millainen olet kun suutut?

Jos suutun oikein kunnolla (mitä tapahtuu erittäin harvoin), olen VIHAINEN! Huudan, kiroan – ei jää kyllä vihan kohteelle epäselvyyttä mun tunteista. Mutta näin vihainen olen ollut oikeastaan vain kerran elämässäni. Jos suutun vain vähän, olen ehkä enemmänkin turhautunut. Sanon kyllä asiani, kenelle sitten olenkin suuttunut, mutta yleensä asia käsitellään aika pian ja elämä jatkuu. En ole pitkävihainen, ainakaan tietääkseni. Mun suuttumistapa vaihtelee syyn ja kohteen perusteella.

7. Milloin olet viimeksi suuttunut?

Sunnuntaina enemmän ja eilen vähän vähemmän.

8. Mieluisin tapasi viettää aikaa?

Ystävien tai perheen kanssa.. Ruokaa laittaen. Urheillen.. Tai laiskotellen.. (: Nukkuen. Kutrottaen tai hipsutellen!

9. Milloin viimeksi olet koskettanut (elävää) puuta (huonekaluja tms. ei lasketa!) kädelläsi, halannut sellaista ja painanut posken vasten kaarnaa?

Kädellä olen koskettanut varmaan tämän kevään aikana (oksia tykkään kosketella enemmänkin kuin itse puuta). Halauksesta on vierähtänyt jo aika kauan aikaa, vuosia.

10. Mikä olisi mielestäsi ihanin/mieluisin lahja, mikä voisit saada läheiseltäsi?

Ihan ensimmäisenä tuli mieleen kihlasormus, joten kirjataanpa nyt sitten se. Ei ihan lähitulevaisuuden suunnitelmissa, mutta ehkä se kuitenkin tulee olemaan kaikista ihanin lahja. Luokitellaanko kihlasormusta edes lahjaksi?

11. Mitä tahtoisit/voisit kysyä minulta?

Oletko viihtynyt finanssialalla?

Haaste eteenpäin Kaisa Maijastiinalle!

Mainokset

2 thoughts on “11 asiaa

  1. Todella huippua, että vastasit. 🙂
    Joten minä vastaan sinulle. Olen viihtynyt. Ihmiset on hyvin erilaisia, paljon sosiaalisempia kuin insinöörit. Kilpailu on toki kovaa, mutta kunnianhimoinen pärjää aina.

    • Totta, kunnianhimolla pääsee jo pitkälle! Mäkin tykkään alasta tosi paljon, vaikka en vielä tarkalleen tiedäkään, mitä haluan tehdä. Tosi mielenkiintoisia juttuja ainakin opiskella. (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s