Anna Katariina

Jobin postia Osuuspankista

2 kommenttia

Tänään sain aika ikävän juhannusyllätyksen: joku oli hakkeroinut mun Visa Electronin tiedot ja tehnyt isoja maksuja mun tililtä. Olin ihan shokissa, kun sattumalta kirjauduin verkkopankkiin ja tajusin, mitä on tapahtunut. Nashvillessä ainakin jollakin ollut mukavat pari päivää. Torstaista lähtien kahden-neljänsadan dollarin maksuja.. En edes tiedä, mitkä on lopulliset tuhot, mutta jos oikein ymmärsin katevaraukset yms, niin nousee kyllä aika isoihin summiin.. ):

Pisti niin vihaks! Jotenkin en osannut ajatella, että omalle kohdalle sattuisi tällaista. Niin väärin, että tätä tapahtuu – jatkuvasti. Viattomat kärsii. Itselle tuli heti pelko, että missäs sitä nyt sit uskaltaa korttia enää käyttää. En koskaan maksa kortilla missään pikkuliikkeissä. Ja jos netistä joudun jotain ostamaan, pidän huolen, että sivusta on turvallinen jne. Mutta no can do. Tähän on tultu. Mieluummin kuitenkin kannan korttia kuin kultaharppuja mukanani.

Turvallista juhannuksen jatkoa sinne koti-Suomeen!

Mainokset

2 thoughts on “Jobin postia Osuuspankista

  1. heei! Mulla kans oli epäilystä että kortti yritettiin kopioida, mitään ei keretty nostaa kun jo varatoimenpiteenä se suljettiin. Ollaankohan käytetty samaa laitetta reissulla? täällä suomessa ainaki kortti suljettiin heti ja laitettiin uus tulemaan. toivottavasti siellä on vastaavat järjestelyt. Kivoja päiviä sinne, pusspuss!

    • Millon tää kävi sulla, ihan nyt lähiaikoina? Mulla 21.6. joten ajattelin et ei enää sieltä toukokuulta vois olla.. Mut enpä yhtään tiedä, miten noi värennökset ynnä muut toimii. Kortti suljettu, nyt odottelen lisätietoja pankista. Kivoja päiviä sinnekin, taidat ollakin lomalla! (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s