Anna Katariina

ROTC, Stocktrak & Rumble in the Jungle

2 kommenttia

Tässä pari juttua, mistä tahdoin kirjoittaa jo ennen reissua, mutta aika vaan loppui kesken.

Meidän joukkue pääsi huhtikuun lopussa täkäläisen armeijaohjaajan oppiin (jätän suosiolla arvonimet mianitsematta, sillä mokaisin ne kuitenkin aika täydellisesti, niin suomalaiset kuin täkäläisetkin armeijatermit on mulle aika hepreaa.) Herra on kuitenkin palvellut maataan muistaakseni Irakissa, ja tällä hetkellä kouluttaa joukkoja täällä meidän kampuksella. (Täällä on normaali Army ROTC  ja Air Force). Hän kertoi meille johtajuudesta ja tiimityöskentelystä. Lisäksi tehtiin harjoitus, jossa meidän 8 pelaajaa jaettiin kahteen joukkueeseen, alpha ja bravo. Vuorollaan sitten kumpikin joukkue suoritti ”este”radan, kolme pelaajaa keltainen lakki silmillä näkyvyyden peittäen ja yksi joukkueenjäsen vielä näkeväisenä muita ohjaten. Rataan kuului leuallevetoja, lankkuradalla (noin puolen metrin korkeudella maan tasosta) kävely ilman tukea ja siis myöskään näkökykyä sekä haavoittuneen sotilaan (leikkinuken) kuljettaminen paareilla sokkeloisen alueen läpi. Armeijapomo valitsi kunkin joukkueen johtajiksi kaksi hiljaisinta tyttöä, ja muiden piti olla hiljaa – sanomatta sanaakaan. Oli mulle itse asiassa vaikeaa tukkia tämä suuvärkkini. Kiva kokemus kaikenkaikkiaan.

Saatiin pitää keltaiset pipot muistona. Hieman liian lämpöiset Mobilen helteisiin, mutta eiköhän tätä Suomen paukkupakkasissa tule käytettyä. Etupuolella lukee U.S. Army ja Army Strong. Takana goarmy.com.

Kirjoitin aikaisemmin meidän sijoituskurssin Stocktrak -harjoituksesta. Saatiin $100,000 sijoitettavaksi 10 viikon ajaksi, ja kurssin lopuksi kirjoitettiin essee, mitä tuli opittua yms. Lisäksi tuon 10-viikkoisen jakson aikana tehtiin erinäisiä harjoitteita; buy long ja sell short, covered call ja protected put, osta mutual funds-osakkeita, yms. muita juttuja mitä kurssin aikana opittiin. Tässä huomaa, miten pelottavasti asiat on menneet short-term muistiin, sillä tuntuu termit olevan hukassa jo nyt. Onhan siitä jo vajaa kuukausi, kun noita viimeksi asioita opiskeltiin.

No, kuitenkin. En oikein pärjännyt tuossa kisassa. Olin koko ajan 12-15 (21 kurssilaista), mutta sitten kaksi viikkoa ennen sijoitusjakson loppumista ponnehdin kakkoseksi! Voi sitä onnen riemua. (: Siellä sitten kiepuin top-viitosessa, ja itse asiassa päädyin lopulta viidenneksi (5 ensimmäistä sai bonuspisteitä) melkein $5,000 voitoilla. Tosi hyvä harjoitus, ja oikeastikin opetti, miten homma toimii tosielämässä.

Arvosanat oli taas A:n luokkaa, joten en voi valittaa. Oikein tyytyväinen tyttö, jos totta puhutaan.

Toukokuun alussa meidän jenkkifutarit esittelivät voimiaan Rumble in the Jungle -painonnostonäytöksessä. Show oli itse asiassa meidän lentissalissa, jonne oli tuotu yksi platform ja painot Football Fieldhousesta. Pimeä sali, spottivalot, musiikki kovalle ja atleettiset uroot näyttelemään muskeleitaan tempauksen, kyykyn ja penkkipunnerruksen merkeissä. Tässä videomatskua, niin pääsette tekin mukaan tunnelmaan. P.S. Muutamilla kuvan tyypeillä on ranteessa SISU-ranneke, mistä kirjoitin aikaisemmin keväällä.

Video produced by South Alabama Football Video Department.

Mainokset

2 thoughts on “ROTC, Stocktrak & Rumble in the Jungle

  1. mitä ihmettä ne aina nuuhkasee tosta pullosta? 🙂 melko bodareita! mitä noi painot on kiloissa suunnilleen? ja miten ihmeessä toi lattia kestää ton pudotuksen 😀 Hannan pohdinnat osa 284

    • Se on ”The Sauce”, eli soosiksihan sitä voisi kutsua. (: Me käytetään samaa nuuhkutekniikkaa, kun on punttimaksit. En tiedä tarkalleen, mitä se on (ei mitään kukkaistuoksua ainakaan). Sen tarkoitus on jotenkin herättää adrenaliinit jne.. Voi Hanna ja Hannan pohdinnat, luulen vaan et ollaan jo tuhannen paremman puolella. Toi kyykkymaksimi oli 730 paunaa, eli 330 kiloa. Penkin ja rinnallevedon maksimeita en muista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s