Anna Katariina

Honors Day & Night of Champions

4 kommenttia

Kevätlukukausi alkaa olemaan lopuillaan, joten sekä akateemiset että atleettiset piirit muistavat menestyneitään. Viime viikolla oli MCOB (Mitchell College of Business) Honors Day, jossa sain kaksi palkintoa: Dean’s Award ja Distinguished Academic Achievement Award. Jäi se ”Finance Student of the Year” pokkaamatta, mutta väliäkös tuolla. Olin oikein onnellinen ja ylpeä näitäkin palkintoja noutaessa. Tuon Dean’s Awardin sai mun lisäksi vain seitsemän muuta bisnesopiskelijaa koko koulusta, kun tuon toisen monsterinimihirviön sai mun lisäksi viisi 3-vuosikurssilaista.

Eilen oli sitten Jaguars Athletics ”Night of Champions”, missä palkittiin jokaisesta joukkueesta yksi urheilija, muistettiin tänä keväänä valmistuvia urheilijoita, valittiin vuoden nais- ja miesurheilija, sekä muutama muu palkinto. Mä sain meidän joukkueen ”Making a Difference” -palkinnon. Hieno kunnianosoitus, ja oli tosi upea fiilis pokata tämä palkinto. Hieman sydän tykytti ja jalat tärisi, kun kävelin lavalle valmentajan luo palkintoa vastaanottamaan. No, en kaatunut joten loppu hyvin kaikki hyvin! (:

(Viimeinen kuva: Bobby McDuffie)

Mainokset

4 thoughts on “Honors Day & Night of Champions

 1. Onnittelut Kata upeista palkinnoista, olet ne kovalla työlläsi ja hyvällä asenteellasi ansainnut! Hienoa, että siellä lännessä osataan juhlistaa ja muistaa menestyneitä opiskelijoita ja urheilijoita. Meidän pitäisi ottaa täällä Suomessa tuosta kyllä oppia. Toivottavasti osaat itsekin arvostaa palkintoja, olet sä niin kovasti opiskellut, reenannu ja uurastanu. Nyt on kunnon juhlistamisen paikka! 🙂

  Mukavaa toukokuuta sulle sinne Alabaman lämpöön! Täällä on jääkiekon mm-kisat kohta alkamassa..

  Terveisin Kirsi Puttaalta

  • Moi Kirsi!
   Kiitos kannustuksesta. Nyt alkoi loma, vikat tentit oli tänään ja kohta suuntana Las Vegas! (: Tunnelmaa sinne kisakatsomoon, eiköhän Suomi sunnuntaina USA:n hoitele!

   Lämpimin terveisin,
   Kata

 2. Onnea Kata ansaistusta ja ahkerasta työstäsi! Meillä on ke 8.5. palkitsemistilaisuus, siinä palkitaan kauden parhaita junioreita. Plokilla oli hyvä vuosi. A-tytöt pronssia, B-tytöt 8. C-tytöt 15. Suomessa.

  Kouluissa alkaa viimeinen rutistus.

  Uutta Pislaplokia rakennettaan kovaa vauhtia. Uutisia voit lukea ensi viikolla Pislaplokin sivuilta ja Pislaplokin facebookista.

  Kaikkea hyvää sinulle!

  t. Martti

  • Moi Martti!

   Kiitos paljon. Sielläkin ollut menestyksekäs vuosi, taas kerran. Luinkin uutisia uudesta valmentajasta ja vanhasta passarista. (:

   Aurinkoista loppukevättä sinne!

   Terkuin,
   Kata

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s