Anna Katariina

Hei hei huhtikuu, tervetuloa toukokuu

Jätä kommentti

Oon ollut koko viikon vähän allapäin. Ei oikein mikään inspaa, tekisi mieli vaan maata, nukkua ja katsoa telkkaria. Yleensä haluttaa treenata, sillä siitä tulee hyvä olo.. Mutta nyt en ole saanut itseäni aamuisin sängystä ylös. Kello soi aikaisin, ja tarkoitus on lähteä salille tai juoksemaan, mutta muutaman valveillaolohetken jälkeen painunkin takaisin unten maille. Siinäpä sitten oravanpyörä – en jaksa treenata ja kun en jaksa treenata, olen entistäkin väsyneempi ja saamattomampi.

Tänään kuitenkin onnistuin vetämään juoksutrikoot jalkaan ja kävin tunnin hölkkälenkillä. Siivosin kämpän, pesin pyykkiä ja tulipa heti parempi mieli. Vieläkään en ole onnistunut koulujuttuihin koskemaan, tarkoitus oli kirjoittaa kaksi esseetä tänä viikonloppuna. Telkkarista tulee Forrest Gump, se vei voiton.

Tämä hetkellinen hyvänolon tunne hävisi kuitenkin aika äkkiä, kun kaveri soitti, että kampus on lockdownissa. Poliisi etsii aseistautunutta miestä. Ilmeisesti aseellinen ryöstö. Uutisten mukaan ase oli laukaistu, mutta uhri ei ollut loukkaantunut. Tämä tapahtui noin 200 metrin päässä mun kämpästä. Kyllä siinä itku tuli ja perhettä taas ikävä. Jotenkin ei osaa ajatella, että tällaista tapahtuisi Suomessa (vaikka sekin on jo valitettavasti todistettu vääräksi luuloksi).

Oon tällä viikolla tutkistellut Helsingin Aalto-yliopiston englanninkielistä Finance-maisterinohjelmaa. Ja suunnitellut elämää lentopallon jälkeen. Kuinka ihana olisi asua lähellä siskoja ja parhaita ystäviä. Suomessa. Ehkä pieni koti-ikävä ja harmitus siitä, että mun tärkeimmät ihmiset ovat niin kaukana. Iltaisin tekisi vaan mieli tarttua puhelimeen ja soittaa kotiin. Mutta tuo iki-ihana aikaero estää. Täälläkin on ihania ystäviä, mutta ei perhettä kuitenkaan mikään/kukaan voi korvata.

Mutta kyllä tää tästä. Uutisista raportoivat, että yksi henkilö on laitettu käsiraudoissa poliisipakun perään. Lockdown vielä voimassa, mutta toivottavasti kohta ois jo turvallista. Ja huomenna taas aamulenkin ja uinnin jälkeen alkaa uusi parempi viikko! Tahdon olla taas oma iloinen itseni. (:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s