Anna Katariina

Paint Rave & Pencil Rolls

Jätä kommentti

Hei hoi! Taas sekalainen selostus tulossa viime aikojen tapahtumista..

Aloitetaan huonoista uutisista: en saanut ATK-luokan työpaikkaa. No, ei voi mitään. Enemmän aikaa auringon palvontaan, kun positiivisesti ajatellaan! (:

Meillä oli pari viikkoa sitten aika killeri-treeni punttiksella ja futiskentällä. Aloitettiin punttisalin puolella 10 minuutin ”tankojumpalla”. 5 liikettä (soutu etunojassa – jalat suorina maastavedosta to high pull – rinnalleveto – pystypunnerrus niskan takaa – ”good morning”) ja 5 toistoa kutakin. Ei taukoja, niin nopeasti kuin pystyt. Eli siis tätä kierrosta jatketaan tangosta irti päästämättä. Mä kerkesin muistaakseni tehdä 10 kierrosta. Vaikka tanko painaa voin 20 kiloa, treeni on tosi tehokas!

Tämän jälkeen sitten futiskentälle, jossa odotti kaksi rekeä / kelkkaa. En oikein keksi parempaa sanaa, vaikka noista tuleekin vaan mieleen joulupukki ja laskiaisriehat. Sled workout kuulostaa paremmalta. Otan kesällä pari kuvaa, niin näätte tarkalleen mistä puhun. Jakauduttiin kahteen joukkueeseen: pelin nimi oli kumpi jaksaa puristaa viimesetkin mehut kropasta. Meitä oli 5 tyttöä per joukkue; kukin työnsi rekeä (jossa oli 20kg lisäpaino) 10 sekuntia, jonka aikaa neljä muuta juoksivat rinnalla. Pillin vihellys ja vuoronvaihto. Näin mentiin 50 sekuntia, jokainen kerran – ja sitten 10 sekunnin tauko. Ja uudelleen. 15 kierrosta. Ajattelin kolmannen kierroksen jälkeen (sillä kaikki puuskutettiin jo aika lujaa), että ehkä saadaan vähän pitempi tauko viidennen kierroksen jälkeen. Ei tullut taukoa. Ei tullut taukoa puolessa välissäkään. Ei auttanut muu kuin painaa menemään, kannustaa joukkuekavereita, purra hammasta. Treenistä kovan teki se, että ”lepotauko” reen työntämisestä oli täyttä juoksua. Luulin, että se 20 kilon lisäpaino reessä olisi hidastanut reentyöntäjää sen verran, että muut vierelläjuoksijat olisivat siinä vaiheessa saaneet hengityksen tasaantumaan. Mutta ainut tauko oli tuo 10 sekunnin pätkä kerran minuutissa.

Aivan mahtava treeni ja upea fiilsi jälkeen päin. Paitsi, että mun joukkue hävisi.. ):  Huono maku suussa ihan jo pelkästään senkin takia, että ei pärjätty, mutta saatiin toinenkin ”rangaistus” – pencil rolls. Märälle nurtsille makaamaan pitkäkseen, ja siitä sitten pyörimään akselinsa ympäri mahdollisimman nopeasti. 50 metriä ja pääkoppa oli aika sekaisin, näin tähtiä ja osalla tytöistä mahakin meni ihan sekaisin.

Täällä harrastetaan tosi paljon ”punishment” running – tyylisiä rangaistuksia. Ei aina, mutta silloin tällöin. Jos treeneissä laiskotellaan, tai ei kommunikoida tarpeeksi, jos pelataan huonosti jne.. Valmentaja laittaa juoksemaan, ja tämä juoksu ei ole mitään hölkkää. Tähän en ole Suomessa koskaan törmännyt. Tää on meidän jenkkipelaajille ihan normaalia, osa heidän kulttuuriaan – mutta meille ulkomaalaisille pelaajille tämä on ollut aivan uusi treenimuoto. Itse oikeastaan tykkään tästä tyylistä, kunhan valmentaja ei vie sitä liian pitkälle.

Sitten muutama kuva meidän parin viikon takaiselta pelireissulta.

Viikko sitten perjantaina täällä oli Paint Reivit! Aina leffoista näkee, mut enpä olisi uskonut että pääsen itsekin tämän hauskuuden kokemaan. (: Pukeuduttiin valkoisiin ja ranteisiin ja kaulaan vielä pimeässä hohtavat muovikorut.

Mä hain vielä tän kuvan jälkeen itselleni valkoiset polvisukat jalkaan. Ihan hyvä veto, sillä bilepaikalle päästyä (joka oli muuten iso korisareena) tajuttiin, että muovilipposet ei taida olla paras kenkävalinta – lattia oli jo aivan maalin peitossa ja muutama meistä veti aika hyvät flipat suorilta jaloilta selälleen. Lipposet pois ja sukkasiltaan vaan. Ehkä elämäni kivoimmat bileet, kun sai olla niin mukavissa vaatteiss.. (: T-paita ja shortsit voittaa mennen tullen tiukat mekot ja korkkarit!

Kamera jätettiin ”jostain kumman syystä” kotiin, mutta paikan päällä oli kuvaajia. En oo kuitenkaan saanut metsästettyä näitä kuvia, joten tässä muutama netistä etsimäni, jotta saisitte mielikuvan, millaiset bileet on kyseessä. (Kuvat TKO Illuminate, Zak Lewis).

Kuva kerto enemmän kuin tuhat sanaa. Eikö? Heti kun astuttiin sisään areenalle, saatiin kunnon maalipesä yllä näkyvistä maalipyssyistä. Sen jälkeen se olikin menoa. Aurinkolasit oli hyvä varustus, niin silmät säästy pahimmilta suihkeilta. Nauraminen ja puhuminen olikin sitten vähän riskialttiimpaa – pariin otteeseen sain maalit suoraan suuhun! Ai että suihku tämän illan päätteeksi oli aika ruhtinaallinen! Areenalla oli pomppulinnaliukumäki, mistä käytiin laskemassa pyllymäkeä. Lisäksi vedeltiin tiikereitä pitkin lattiaa ja tanssittiin teknomusiikin tahdissa! Tässä vielä pari kuvaa illan päätteksi kotoa, kun maali oli jo kuivunut ihoon kiinni.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s