Anna Katariina

Pääsiäinen ja pieni höpinätuokio

Jätä kommentti

Viime viikon perjantaina lähdettiin joukkueen kanssa Birminghamiin turnaukseen. Lauantaina pelattiin paljon paremmin kuin edellisenä viikonloppuna. Neljää eri joukkuetta vastaan yhteensä 9 erää, 4 voitettua ja 5 hävittyä. Päivä alkoi tosi hyvin, mutta lounastauon jälkeen meidän taso laski, ja viimeinen erä olikin sitten päivän huonoin. Mutta päällimmäisenä fiiliksenä kuitenkin hyvät jutut, ja se että meidän joukkuepeli on kehittynyt paljon tänä keväänä.

Lauantai-iltana lähdin kahden kaverin, Elinan ja Olivian kanssa Mississippiin Olivian kotiin viettämään pääsiäistä. Käytiin katsastamassa Biloxin Hard Rock Casino, jossa sattui esiintymään paikallinen rockbändi. Musiikkityyli ei oikein uponnut meihin, joten lähdettiin suht aikaisin kotiin. Täällä ei mitään tupankointikieltoja kapakoissa ole, joten ihanasti tarttui hajut hiuksiin ja vaatteisiin.

Sunnutaina nukuttiin pitkään ja nautittiin Olivian isän kokkaama perinteinen Southern Breakfast: munia, pekonia, hash browns ja biscuit. Isä lähti kirkkoon (meidänkin oli tarkoitus mennä, mutta ei ehditty laittautua), ja me jäätiin katsomaan leffaa. Päivällä sitten kierrettiin sukuloimassa. Oli ihan aviettää pääsiäinen oikeassa perheessä, vaikka se ei oma ollutkaan! Mun päivän kohokohta oli Olivian mummon tapaaminen.. Hän oli kuin meidän mummo!! Energinen, iloinen, hassu, hauska, höperö, nuorekas. Esitteli meille jopa tanssiliikkeitään! (:

Sitten vielä muutama pikkujuttu. Unohdin edellisessä postauksessa mainita, että laitoin koulusta valmistumishakemuksen vetämään tässä pari viikkoa sitten. I applied for graduation! Täytin paperit, maksoin $50 maksun ja nyt on enää 7 kurssia mun ja valmistumisen välillä. Olipa aika hyvä fiilis.

Mutta sitten fiilikset vähän laski, kun sain tietää, että pitää taas maksaa vähän lisää veroja. Meidän kansainvälisten opiskelijoiden täytyy maksaa veroja, vaikka urheilustipendillä täällä elelläänkin. Tällä kertaa sellainen kiva $500. Viime vuonna maksoin $990 ja saan siitä palautuksessa takaisin korkeintaan $300. No, ei auta valittaa. Joillain mailla on USA:n kanssa joku Tax Treaty, joten heidän ei tarvitse maksaa veroja (tai saavat kaiken palautuksissa takaisin), mutta Suomi ei valitettavasti tähän tyhmään kuuluu.

En ole tainnut mainita, että jään tänne kesäksi. Hanna ja Heini tulee toukokuussa käymään, reissaan heidän kanssaan reilun viikon ja sit palaan takaisin Mobileen. Alun perin oli tarkoitus tulla käymään kotona, sillä vietin viime kesänkin täällä, mutta sitten pitkän pohdinnan jälkeen päätinkin jäädä tänne. Tällä viikolla sitten kuulin, että MCOB-kirjastossa vapautuu ATK-luokan valvojan paikka, johon mä välittömästi hain. Yksi kaveri teki kyseistä hommaa viime vuonna, ja sanoi että on aika rentoa touhua. Periaatteessa työnkuvaan kuuluu vain tietokoneen ääressä istuminen ja tulostimiin tarpeen mukaan paperin lisääminen. Hän oli tehnyt kaikki läksynsä ja opiskelunsa työaikana. Todellista multitaskingia. Ois aika kiva saada rahaa opiskelusta! (: Jää nähtäväksi saanko paikan.

Tällaista tällä kertaa. Iloista alkavaa viikkoa rakkaat lukijat!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s