Anna Katariina

Honors Day

Jätä kommentti

Sain kutsun osallistua MCOB Honors Day -tapahtumaan, missä muistetaan meidän tiedekunnassa hyvin menestyneitä opiskelijoita. Sain kutsun myös viime vuonna ja ehkä sitä edeltävänäkin, mutta en mennyt, sillä ”palkinto” oli vain Dean´s Award, joka perustuu mun käsittääkseni pelkästään kurssien keskiarvosanaan. (Lisäksi meillä taisi olla treenit samaan aikaan, joten en halunnut niitä jättää välistä.) Kyseisen palkinnon saa useampi opiskelija.

Tänä vuonna vastaanotan Distinguished Academic Achievement Award:in, joka jaetaan mun käsittääkseni vain yhdelle opiskelijalle jokaisesta tiedekunnasta. Viime vuonna mun joukkuekaveri valittiin ”The HR (Human Resources) Student of the Year” -palkinnon saajaksi. Oon vähän pihalla näistä kunniamaininnoista, mutta parin viikon päästä selviää, millasen muistamisen sieltä saan. Kirjottelen sitten enemmän.

Oli vähän herkkä hetki, kun luin kirjettä, ja siinä luki ”you are invited to bring up to 2 guests with whom to share this special occasion.” Oispa kiva jos äiti ja iskä tai siskot ois täällä.

”Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars.” – Les Brown

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s