Anna Katariina

Rivitanssia ja outoja unia

Jätä kommentti

Näin viime yönä unta, että olin kirjoittanut blogiini jotain Pihtiputaasta tai Plokista. En muista aihetta, mutta sen oli tarkoitus olla vitsi/sarkastinen kommentti. Se ymmärrettiin kuitenkin väärin ja moni suutahti minulle. Tässä unessa olin kotona ja ajelin siellä lumisilla teillä, hiukan liian lujaa, sillä auto lähti luisuun ja löysin itseni ja auton ison penkan päältä muutaman ilmakiepin jälkeen. Tämä tapahtui Keiteleentiellä lähellä äitin putiikkia.. Ja niin oli sitten äitikin mulle vihainen.

Mutta jospa nyt kertoisin onnitteluni Pislaplokille hienosta kaudesta! Katsoin viimeisen kotivälieräpelin koosteen netistä, ja voi että meni kylmät väreet, kun näin miä tunnelma Pihtipudas-salissa oli. (: Ja äitille terkkuja, että lupaan ajaa varovasti.

Meidän koulun urheilujoukkueet osallistui pari viikkoa sitten Relay For Life -tapahtumaan, jonka tarkoituksena oli kerätä rahaa syöpäyhdistyksille ja -tutkimukseen. Teemana oli ”Cancer never sleeps”, joten tapahtuma alkoi klo 18:00 ja loppui 6:00. Täällä on tosi paljon hyväntekeväisyystapahtumia ja erinäisiä rahankeryyohjelmia hyviin tarkoituksiin. Relay For Life:n ideana oli kävellä koko yö – meidän joukkueen vuoro oli klo 19-20, jonka aikana käveltiin kampuksen ”keskustassa” kellotornin ympärillä. Lisäksi ohjelmassa oli rivitanssia! Tässä muutama kuva meidän joukkueesta. (Pictures by Jenna Hassel)

Sitten vielä yksi random tarina. Mun pyörä varastettiin! Viime viikolla yksi päivä olin lähdössä treeneistä, kun tajusin, että lukko vain makasi yksinäisenä maassa. Pyörä poissa. Okei, vikaa oli kyllä minussakin, sillä lukko oli rikki. Mutta sitä ei voinut huomata, jos et oikeasti mennyt kokeilemaan ja räpläämään lukkoa auki. Nyt siis edessä uuden pyörän metsästystä (ja uuden lukon osto).

Aurinkoista viikkoa!

Ja vielä aamun ajatus..

”There is no passion to be found playing small – in settling for a life that is less than the one you are capable of living.” – Nelson Mandela

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s