Anna Katariina

Go Jags..and Roll Tide Roll

2 kommenttia

Eilen oli meidän tän kevään eka pelireissu – kohteena Tuscaloosa ja University of Alabama. Keväisin me ei pelata virallisia pelejä ollenkaan, vain 2-3 harkkapeliä/turnausta. Eilinen oli enemmänkin treenisessio. Alabaman valmentaja veti noin kolmen tunnin treenin, missä ekaks sekoitettiin joukkueet ja pelattiin kolmen pelaajan ryhmissä. Siitä siten hajaannuttiin omiin tiimeihin, ja tehtiin erinäisiä harjoitteita ja loppuun kaksi erää 15 pisteeseen. Oli tosi hyvää treeniä päästä pelaamaan uusia pelaajia vastaan, omissa treeneissä kun jo tiedetään mitä kukin tykkää tehdä jne. Itselle jäi vähän sekavat fiilikset: oli kiva fiilis pelata ja kehityttiin päivän aikana, mutta toisaalta pinnalla myös turhautuminen omaan tekemiseen. Tuntuu, et oon nyt junnannut paikoillani viimeisen kuukauden aikana, en näe kehitystä pelissäni ja se harmittaa. Huomenna katson pelivideota valmentajan kanssa, jos sieltä saisin jotain apua ongelmaan.

Tässä pari kuvaa reissulta.

Tämä jälkimmäinen kuva on Alabaman jenkkifutisstadionin edestä. Heidän futisjoukkue on yksi maan parhaista! (muistaakseni 14 mestaruutta) Pelipäivät ovat aika massiivisia tapahtumia – stadion vetää yli 100,000 ihmistä ja on yleensä täyteenpakattu. Lisäksi lähikadut ym. -alueet ovat pullollaan faneja, jotka grillaavat, huovat kaljaa ja viettävät aikaa yhdessä, vaikka eivät itse areenalle pääsekään. Tämä ”tailgating” (drinking lots of beer or makin’ food in the parking lot before a sports or other large event, usually football or a concert), on tosi suosittua ainakin eteläosavaltioissa.

Sitten päivän mielenkiintoiseen tapahtumaan.. Meillä oli noin 45 minuttia vapaa-aikaa ennen peliä, joten käytiin pienellä kampuskävelyllä. Kun lähdettiin stadionilta meidän pelihallia kohti, alkoi poliisiautot sireeneineen hyrräämään viereisellä tiellä. Mitäs, mitäs täällä tapahtuu? Futisjoukkue tulee treeneihin.. Poliisisaattueessa! Ensimmäisenä päävalmentaja henkilökohtaisen kuljettajansa kanssa (aika lujaa ajavan, sireenejä kovaäänisesti soittavan poliisiauton perässä!), jonka jälkeen kolme bussillista pelaajia. Liikenne pysähtyi, kun tämä letka ajoi ohi tuhatta ja sataa. Näin täällä tänään – hyvä esimerkki, miten isossa osassa futis täällä on.

Pelipäivinä joukkue saapuu stadionille noin pari tuntia ennen peliä, ja kävelee ”The Walk of Champions” – kujan. Tämän kuja, missä mekin tuossa jälkimmäisessä kuvassa seisomme. Paikka on TÄYNNÄ faneja, jotka hurravaat torvisoittokunnan soittaessa Alabama’s figt song.

Mutta eiköhän tuo riitä nyt jenkkifutiksesta. Meillä tänään vapaapäivä! Taitaa palmupuut ja uima-allas houkutella – lämpötila +30°C! Ja tämä ei ole aprillipila. (:

Mainokset

2 thoughts on “Go Jags..and Roll Tide Roll

 1. Moi Kata!

  Ihan pakko on heittää entisenä pelaajana sellainen kommentti, että kova reeni tulee usein esiin vasta pienen lepotauon jälkeen ja kuukausi on tosi lyhyt aika kehittymistä ajatellen eli kaikki sun reeni on tallessa ja tulossa myös esiin ajallaan! 🙂

  Tuli noista sireeneistä mieleen, että muistatko kun oltiin Puerto Ricossa koululaisten MM-kisoissa, niin kyllä sitä mentiin silloin pillien soidessa poliisisaattueessa, että ei jäädä juuri huonommiksi futisjoukkueeseen nähden ;).

  Nauti upeasta kelistä, reenaamisesta ja kaikesta muustakin! Kiitos postauksista, luen ne aina.

  Halauksin Kirsi

 2. Voi kiitos Kirsi tsemppauksista! Tuota juuri tarvitsin. (:

  Joo, kerroinkin tytoille, etta oon minakin ollut poliisisaattueessa! Tuli heti Puerto Ricon reissu mieleen – hui kun siita on jo kauan aikaa..

  Lampimin terveisin,
  Kata

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s