Anna Katariina

Hei hei helmikuu, tervetuloa maaliskuu

1 kommentti

Mitäs mitäs sitä onkaan kuluneen kuukauden aikana tapahtunut.. Ystävänpäivä oli ja meni – meillä oli ihana juusto- ja suklaafondueillallinen ystävien kanssa. Nam nam! (: Ollaan vietetty paljon aikaa joukkuekavereiden kanssa, osaksi ihan jo senkin takia, että meillä on ollut paljon uusia pelaajaehdokkaita vierailuilla. Aina kun pelaaja tulee käymään, mennään koko porukalla syömään ja/tai baseball/softball-pelejä katsomaan. Lisäksi ollaan käyty leffateatterissa yms. kivaa ajanviettoa. Perjantan traditioksi on muodostunut poreallaslilluttelut Rec Centerin uima-altailla, palmupuiden katveissa. Kohta alkaa olemaan lämpötilat jo sitä luokkaa, että pääsee ottamaan aurinkoakin.

B.B. King oli Montgomeryssä (noin 2-3 tuntia pohjoiseen) esiintymässä pari viikkoa sitten, mutta en saanut ketään houkuteltua mukaani. Suurin osa kavereista ei ollut koskaan kuullutkaan kyseisestä herrasta! Ja sitten osalla oli muuta menoa, enkä itsekseni halunnut lähteä ajamaan. Olisipa kyllä ollut hieno kokemus.

Tämä viikko oli ensimmäinen 20-tuntinen lentopallon osalta. Ti-to-pe-aamuisin on fysiikkatreeni (punttia, juoksua, sand pit workouts, hyppyjä, sled pulls/push yms.) ja lajitreeni ma-pe 2:30-about 5:30. Vihdoin alkaa tuntumaan, että taidot alkaa palaamaan ja oma fyysinen kunto kehittyy joululoman heikon jakson jälkeen. Fiilis ja työmoraali koko joukkueella on mahtava! En muista oonko jo aikaisemmin maininnut, mutta jotenkin täällä ollessani (etenkin viime syksynä) olen oikeasti tajunnut, kuinka mahtavaa on olla osa JOUKKUEtta. Tyttöjen kanssa vietetyt treenitunnit saa mut niin iloiseksi, meillä on tosi hyvä joukkuehenki ja nauru raikaa koko ajan.

Meidän pääfysiikkavalmentaja on teettänyt koko henkilökunnalleen SISU-asennenauhat! Pikkasen oli ylpeä olo, kun hän kysyi multa, että tiedänkö mitä sisu tarkoittaa.. Kunhan ymmärsin hänen suomen ääntämisensä – aluksi kuulin hänen sanovan, että ”Kata, you know what scissors mean?” ”Hmmm yeah, sakset?”.. Hän oli nähnyt netissä jonkun urheilijakuvan, jossa luki sisu. Oli googlettanut sanan ja tykännyt sen tarkoituksesta – strength, persistence, obstinacy, perseverence, willpower, determination regardless of cost. Koutsit täällä on tosi motivoivia ja he pitävät inspiroivia puheita harva se päivä. Esim. meidän joukkueen fysiikkavalmentaja aloittaa ja lopettaa joka treenin kannustamalla meitä: lets work hard and get better every single day, walk out of this gym as a champion, push your limits jne..

P.S. Löysin uuden herätyskellobiisin.. Richard Bona – Eyala. Ei hajuakaan, mistä laulu kertoo, mutta aivan upea aloitus mun päiviin.

”Life is good when I wake up in the middle of night hoping it would be morning already.”

Mainokset

One thought on “Hei hei helmikuu, tervetuloa maaliskuu

  1. Päivitysilmoitus: ROTC, Stocktrak & Rumble in the Jungle « Anna Katariina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s