Anna Katariina

Hei taas rakkaat lukijat!

Jätä kommentti

Niin se vaan helmikuu on jo puolessa välissä. Täällä elämä rullaa omalla vauhdillaan. Joukueen treenit alkoivat kolme viikkoa sitten ja viime viikolla päästiin koulussakin jo kokeiden mainioon maailmaan.

Meidän joukkueen uusi valmennusporras on tosi ammattitaitoinen. Saatiin siis uusi kakkosvalkkukin, joten nyt on kolme valmentajaa koko ajan treeneissä, jotka kaikki kyllä tuntuvat osaavan hommansa. Ensimmäisellä kouluviikolla meillä oli vaan testit: ulottuvuus ja 10 kertaa 10o metrin juoksu. Ulottuvuuteen en ollut tyytyväinen (en muista edes tulosta, en edes kääntänyt tulosta tuumista senteiksi), mitä kyllä osasinkin odottaa varvasonnettomuuden jälkeen. 100 metrin vedot sain kaikki tavoiteaikaan, ja yllättävän helposti. Tähän olin tyytyväinen, sillä tuntui, että yleinen kunto oli laskenut kovasti loman aikana.

Meillä on nyt kahdeksan tunnin treeniraja , joista vaan kaksi saadaan viettää salissa pallon kanssa. Paljon henkilökohtaista valmennusta ja ”väärien/huonojen tapojen” hiomista pois ja uusien opettelua. Mulla tällä hetkellä suurimman työn alla on footwork (jalkatyö) – otan järjettömän määrän pikkuaskelia, kun voisin päästä paikasta A paikkaan B paljon nopeammin ja tehokkaamminkin. Lisäksi nelospaikan passi on vähän hakusessa. Ei olla edes kaikkia osa-alueita vielä treenattu. Meillä vaihtuu torjuntatekniikka nyt uusien valkkujen alla; swing blocking on homman nimi, mutta sitä ei olla vielä käyty läpi. Itse tein tätä viime kaudella jonkun verran, sillä pääsen paljon korkeammalle tällä tekniikalla. Mutta välillä valmentaja halusi mun tekevän jotain muutakin tekniikkaa. Ihan innolla odotan, miten tämä vaikuttaa meidän puolustuspelaamiseen.

Neljä kertaa viikossa meillä on fysiikkatreeni, about 1.5 tuntia. Pääasiassa punttia, mutta myös hyppyjä, juoksua, ladders-treeniä, sekä koordinaatioharjoitteita (nopeita suunnanmuutoksia yms.).

Parin viikon päästä tuntimäärä lisääntyy ja saadaan treenata 20h / vko, jolloin lajiharkat on pitemmät ja jokapäiväiset.

Koulu on alkanut hyvin, oon innoissani melkein kaikista kursseistani. (: Lemppari tällä hetkellä Investments, jossa itse asiassa tänään alkaa 10 viikon StockTrak Trading Simulation. Jokainen kurssilainen kirjaantuu tälle nettisivulle, jossa sää käyttöönsä $100,000 (leikkirahaa, ei oikeata!). Sitten 1o viikon ajan sijoitellaan ja koitetaan haalia jättiläisprofitit. Mutta tästä ja muista kursseista kirjoittelen myöhemmin lisää.

P.S. Ihanaa huomista ystävänpäivää!

”When it hurts to look back and you’re afraid to look ahead; look beside you and there will be your friends.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s