Anna Katariina

Senior Bowl

2 kommenttia

Lauantaina täällä Mobilessa oli Senior Bowl: 62-vuotinen jenkkifutistraditio. Maan parhaat NCAA-yliopistosarjan seniorfutarit, jotka ovat jo pelikelpoisuutensa käyttäneet loppuun, saavat kutsun tähän NFL-koutsien valmentamaan peliin. North vs. South. Joukkueet treenaavat viikon yhdessä, jonka aikana pelaajat voivat parannella asemiaan keväällä järjestettävään Draft-tilaisuuteen, missä NFL-joukkueet valitsevat itselleen pelaajia. Tätä peliä on katsomassa mun käsittääkseni suurin osa NFL-valkuista. Senior Bowl on kuitenkin myös isolta osalta viihdettäkin. Pelin taso ei nouse kovin korkeaksi, sillä pelaajat eivät tunne toisiaan tarpeeksi hyvin pelkästään yhden viikon yhteistreenillä. Kiva tunnelma areenalla, Ladd-Peebles Stadium oli aika täynnä – noin 40,000 katsojaa! Tässä pari kuvaa.

 

Mainokset

2 thoughts on “Senior Bowl

  1. Hei Kata!

    Kiitos postauksista! Auringonpaiste ja vihreä kenttä näyttää täältä pakkasen keskeltä niin ihanan keväiseltä!! 🙂 Iloa ja voimia sulle opiskeluun ja ihanaa kevään jatkoa!

    Kirsi

  2. Täällä on ollut ihan ihmeellisen lämpöinen talvi! Jotkut päivät tarttee vaan shortsit ja lyhythihaisen paidan, välillä sitten taas vähän kylmempi. Siellä tainneet pakkaset paukkua. Kiitos paljon! Iloista kevättä myös sinne (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s