Anna Katariina

Miami-viikonloppu

Jätä kommentti

Miamin reissu oli ja meni. Perjantain peli voitettiin siis 3-0, mutta sunnuntaina sitten hävittiin – hyvällä pelillä tosin. Sunnuntain peli oli jo kello 12, ja meidän lento New Orleansiin (Mobilen lentokenttä on tos kallis, joten yleensä lennetään joko New Orleansista tai Pensacolasta) lähti vasta kymmenen aikaan illalla. Pelin jälkeen valmennusjohto vei meidän Dave & Busters – peliluolaan syömään ja pelailemaan. Mainitsin kyseisestä paikasta heinäkuun postuksessa, kun käytiin Dallasin Dave & Bustersissa Wesleyn ja hänen perheensä kanssa. Saatiin herkkuruokaa (söin ekaa kertaa elämässäni bataattiranskiksia, NAM!!!) ja jälkkäriksi kurpitsan kaiverruskilpailun browniespalkinto vaniljajäätelön kanssa.

Tässä kuvia Floridan viikonlopulta.

Jordan ja minä pelihallin ulkopuolella, palmupuiden juurella.

Hotellilla bussikyytiä odottamassa: Samia, minä ja Jennica.

Apuvalkku oli tehnyt meille Halloween-pussukat, joista löytyi mm. tekohampaat ja rillit, sekä pientä purtavaa. Jenkkien karkkivalikoimat on muuten surkeat verrattuna Suomen makeishyllyyn.

Joukkueen kanssa pukuhuoneessa ennen pelin alkua. Täällä on tapana vetää puolen tunnin ”serve and pass” -lämmittely ennen virallisen lämmittelyn alkua. Esim. jos me ollaan vierasjoukkue ja peli alkaa klo 12, meidän joukkue vetää puolen tunnin syöttö-vastaanottotreenin 10:00-10:30. Sitten me mennään pukuhuoneeseen (sillä vastustajan treenejä ei saa vahingossakaan seurata), kun kotijoukkue tekee saman 10:30-11:00. Taktiikkapalaverin jälkeen sitten normilämmittely. Toinen eroavaisuus Suomen systeemiin on lyöntirullaus ennen peliä. Suomessahan molemmat joukkueet on verkolla samaan aikaan. Täällä vierasjoukkue aloittaa 19 minuuttia ennen pelin alkua, ja saa 4 minuutiksi koko kentän ja verkon käyttöönsä. Tämän jälkeen kotijoukkue saa oman neliminuuttisensa. Sitten vielä 5 minuuttia vierasjoukkueelle, ja viimeiseksi 5 minuuttia kotijoukkueelle.

Joukkue Dave & Bustersissa.

Minä ja Olivia, meidän keskitorjuja ja yksi kolmesta ekan vuoden kämppäkaverista.

Mel, Mo ja Jenna. Ilmapallotaiteilija tuli meidän pöytään tekemään hattuja, miekkoja ja vaikka mitä ilmapallovirityksiä.. Kunnes tajuttiin, että hän ehkä saattaisi haluta vähän tippiä. Kenelläkään meistä ei ollut rahaa mukana, sillä valmentajat maksaa ruokailun. Vähän nolona siinä sitten yritettiin vihjata, että me ei voida tipata.. Lähti sitten seuraavaa pöytään parempien rahojen toivossa.

Val ja minä innoissaan jälkiruoasta.

Dave & Busters peliluolassa koriksen peluussa.

Elina ja Samia palkintotikettien kanssa. Jokaisesta pelistä sai enemmän tai vähemmän (menestyksestä riippuen) näitä paletteja, jotka sitten lähtiessä punnitaan. Mitä enemmän voitit, sitä paremman palkinnon saat. Mä annoin omani Elinalle, sillä ne ei riittäneet mihinkään mukavaan. Elina sai pienen pehmolelun ja Samia shottilaseja.

Meidän paluulento oli myöhässä, joten jouduttiin tappamaan aikaa lentokentällä. Opiskeltiin kieliä (portugalia, latviaa, saksaa, hollantia.. mäkin opetin tytöille vähän suomea).

Kotiin saavuttiin klo 3:30 aamulla. Mua oli ikävä yllätys vastassa: 130 dollarin parkkisakko. Onko tämä auto teidän mielestä parkkeerattu invapaikalle?

Mun mielestä ei. Ei oikein uni tullut silmään, kun mietin, että joudunko maksamaan tuon laskun vai menenkö käräjille. Seuraavana päivänä menin sitten kampuksen poliisin juttusille, näytin kuvat, ja hän kumosi sakon.. Iso huokaus ja helpotus!

P.S. Ostin Miamista Paulo Coelhon uuden kalenterin ensi vuodeksi! Neljäs putkeen, kohta on jo koko kokoelma ja kirjahylly täynnä näitä päiväkirjoja.

”Kun haluat jotain täydestä sydämestäsi, olet silloin lähellä Maailman Sielua. Ja se on aina positiivinen voima.” – Paulo Coelho – Alkemisti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s