Anna Katariina

Tulevaisuuden suunnitelmia

3 kommenttia

Se fiilis, kun vaan tekis mieli soittaa äitille, ja iskälle.. Katrille tai Kaisalle.. Rupatella vaarille ja Aleksille. Iskee yleensä iltaisin. Höpötellä niitä näitä enne nukkumaan menoa. Kysyä miten päivä meni, ja mitä huomenna suunnitelmissa. Kahdeksan tunnin aikaero ei oo mun kaveri.

Tulin just kotiin FMA-meetingistä (Financial Management Association), jossa aiheena oli kansainvälinen CFA (Chartered Financial Analyst) -tutkinto. Kolme eritasoista koetta/astetta, itsenäinen opiskelu, aika kallis, mutta erittäin hyödyllinen tällä alalla. Mielenkiintoinen vaihtoehto urasuunnitelmiin.

Aikasemmin tänään kävin juttelemassa mun Finance-professorin kanssa – suunniteltiin kurssivalintoja yms. Oon ollut tällä viikolla superinnoissani koulusta. (Ensi viikolla tämä innostus saattaa laskea, sillä luvassa neljä koetta kolmen päivän sisään.) Näillä näkymin saan koulun täällä päätökseen  jo ensi vuoden joulukuussa. Kevääksi 2013 jäisi vain kaksi kirjallisuuskurssia, jotka voisin suorittaa etänä kotimantereelta käsin.

Nyt makaan sängyssä ja pohdin tulevaisuutta.. Pala musta haluaa pelata lentopalloa. Toinen pala haluaa maisterin tutkinnon. Kolmas haluaa CFA-tutkinnon. Neljäs pala haluaa olla kotiäiti. Osa musta haluaa asua Suomessa. Toinen osa täällä jenkeissä. (Tällä hetkellä Suomi on voitolla.) Mitä haluan eniten? Ja miten voin yhdistää nämä asiat? Mikä tekee mut onnelliseksi? Isoja päätöksiä ja mun mieli ailahtelee melkeinpä päivittäin. Mutta eipä mulla mikään kiire ole, aika näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mutta sillä välin ois kiva soittaa hyvän yön puhelu kotiin.

”The future comes one day at a time.” – Dean Acheson

 

Mainokset

3 thoughts on “Tulevaisuuden suunnitelmia

  1. Kyllä se vaan näin on että sitten kun päivän työt on tehty, niin vois rupatella joskus vaikka ihan niitä näitä. Useimmilla se ”joutilas” aika on iltaisin. Aika usein me vaan köllötellään ja katsellaan aamu-tv sun klo 22-23, samalla vaivalla vois ihan hyvin avata skypen ja jutella kuulumisia. Joululomaa odotellen 😉

  2. Voi rakas! ❤ Mäkin kaipaan sun juttuseuraa!

  3. Joululoma lähestyy jo kovaa vauhtia!! 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s