Anna Katariina

Tunnustus

Jätä kommentti

Mun blogi sai ”Tunnustuksen” Noralta.

Tunnuksen saajan täytyy kertoa viisi suosikkiasiaa, joten tässäpä nämä:
Lempiruoka: Hmm.. tämä lista on pitkä! Mainittakoon nyt vaikkapa ruokaisat kanasalaatit, kotitekoinen pizza, maksalaatikko, äitin kokkailut, ja kaikki joulu- sekä jenkkien Thanksgiving -pöperöt.

Lempimakeiseni: Tämäkin lista on aika pitkä.. ”Tie Katan sydämeen käy vatsan kautta!” Mutta jos valita täytyy, niin tällä hetkellä ykkösenä ehkä kotitekoinen brownie (maapähkinävoilla) ison vaniljajäätelökuorrutuksen kera.

Lempiluettavani: Stieg Larssonin Lisbeth Salander -kirjat tempaisivat mennessään. Tykkään lukea vaikka mitä, mutta kun olen koulussa, en uskalla edes avata mitään muuta kuin koulukirjoja (jään niin koukkuun, että en malta mennä nukkumaankaan).

Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Kotona sohvanpohjalla. Tai ompeluhuoneessa. Käsityöt on myös lähellä sydäntä, mutta aika ei tunnu riittävän. Toissa kesänä neuloin Wesleylle Suomen lippu-tyynyn. Sen jälkeen on käsityöt jääneet taka-alalle.

Lempielokuvani: Pursuit of Happiness.

”Tunnustus” kuuluu jakaa eteenpäin viidelle blogille. Mun lukulistaan ei kovin montaa blogia kuuluu, joten ”Tunnustus” jatkaa multa matkaa vain Kaisalle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s