Anna Katariina

Hei huomenta Suomi!

2 kommenttia

Niin on taas tämäkin syksy pyörähtänyt käyntiin. Koulussa ollaan oltu jo neljä viikkoa, syysloma kolkuttelee jo parin viikon päässä! Ei saada täyttä viikkoa vapaaksi, mutta kaksi päivää auttaa kovasti ”jälkeenjääneitä” urheilijoita, jotka epätoivoisesti koittaa pysyä normiopiskelijoiden perässä, kun pelien takia joudutaan missaamaan aika paljon koulupäiviä. Nyt on siis pre-season pelattu – neljä harkkaturnausta (Orlando FL, Mobile AL, Thibodaux LA, New Orleans LA) takana saaliina viisi voittoa ja seitsemän tappiota. Nyt tulevana perjantaina alkaa konferenssi, ja pelitahti vähän rauhoittuu (vain kaksi peliä / viikonloppu).

Tässä kuva meidän kotiturnauksesta. Saatiin täksi kaudeksi Jaguaarin kuva lattiaankin!

Mulla on aika kova ikävä freshman-vuoden kursseja.. Silloin ajattelin, että hitsi nää on vaikeita, mutta aika mieluusti palaisin nyt sille tasolle. No vitsi vitsinä, kiva kasvaa ja kehittyä niin ihmisenä, opiskelijana, kuin urheilijanakin. Koulukurssit on siis vaikeutuneet tässä parin viime vuoden aikana aika reippaasti, ja vaatimustaso noussut. Enää ei oo monivalintakokeita, vaan laajoja esseitä, pitkiä korkukurssilaskuja, ja supply/demand/indifference curve -kaavioiden piirtämisiä. Tunnit ei tunnu vuorokaudessa riittävän, ja mun ajansäästöoperaatiot saa usein aika huvittavia piirteitä.. (vatsoja voi tehdä samaan aikaan kun puhuu puhelimessa, ruokalasta voi hakea ison ruoka-annoksen ja syödä siitä kahdesti tässä kämpillä, niin säästyy aikaa, kun ei sinne tarvitse mennä niin usein, yms.). Aika naurettavaa, ja välillä mietin, et huh huh Kata, onko tässä järkeä. Mutta tällanen elämäntapa tekee mut tällä hetkellä onnelliseksi, niin miksikäs sitä muuttamaan. Ei sovi kaikille, mutta mulle kuin nenä päähän.

Pari viikkoa sitten meillä oli kotiturnaus ja Wesley tuli Georgiasta käymään. Sen viikonlopun otin aivan täysin lomaa koulusta, ja nautin vaan yhdessäoloajasta (mikä on nykyään aika harvoin). Ensi viikonloppuna kotipelien jälkeen tahtoisin mennä kavereiden kanssa katsomaan Leijonakuninkaan 3D:nä! Disneyn piirretyt ei koskaan petä.

Mulla ollut pienoisia passarin itsetunto-ongelmia viime aikoina. Oma peli on ailahdellut, ja lisäksi mulle on tullut normaalia enemmän kaksoiskosketuksia. Ja sit kun tuomarit vihelsi kaksarit pois, niin alkoi pääkoppaa kiristämään ja aloin miettimään liikaa, ja sithän niitä alkaa tuleen lisää. Jos joka kerta neloseen passatessa kuuntelen ja toivon että pilli ei viheltäisi, ei hyvää seuraa. Mun koko kroppa jäykistyy, eikä passaaminen ole rentoa. Nyt tänä viikonloppuna yritin vaan keskittyä pelaamisesta nauttimiseen. Melkeinpä asenteella ei oo väliä miten menee, hävitäänkö vai voitetaanko, pelaanko hyvin vai huonosti – yritän vaan pitää hauskaa kentällä. Sillä senhän takia tätä lentopalloa pelataan, sen kuuluisi olla hauskaa. Ja tämän rentouden/pelistä iloitsemisen myötä sitten itseluottamus ja suoritustasokin kasvaisivat. Joten positive thinking!

Mun facebookissa oli tällä viikolla flashback-ilmoitus, että tasan vuosi sitten postasin statuksen ”Positive thinking” ja muistin tarkalleen mitkä oli fiilikset. Mun selkä oirehti aika pahasti viime syksynä ja magneettikuvien tuloksista syyksi selvisi rasitusmurtuma.. Juuri kun olin saavuttamassa pelikelpoisuuden. Aika jännä tunne muistella vuoden takaisia muistoja, ja kelata kaikkea mitä on sen jälkeen tapahtunut. Ja samalla miettiä tulevaa vuotta/tulevaisuutta ja mitä se tuo tullessaan. Pakottamattakin viime aikoina on ollut paljon mielessä, että ”hei, mun aika täällä alkaa käymään vähiin”. Valmistun luultavasti jo ensi syksynä, joten ei aikaakaan, kun mun yliopistounelma täällä on eletty. Päivääkään en vaihtaisi pois!

Onko teillä lukijoilla jotain juttutoiveita? Musta alkaa tuntumaan, et mun höpinät pyörii samoilla linjoilla koko ajan, enkä halua teitä puuduttaa tylsillä jutuilla. Joten jos mielessä on kysymyksiä/ajatuksia, niin antakaa tulla vaan – ideoita otetaan vastaan!

Näihin sanoihin tällä kertaa, onnellista alkavaa viikkoa sinne kotiin!

”Success is 99% physical and 1% mental.  But it is the 1% mental that determines the 99% physical.”

Mainokset

2 thoughts on “Hei huomenta Suomi!

  1. Olet saanut tunnustuksen blogissani! 🙂

  2. Kiitos Nora!! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s