Anna Katariina

Pre-season

Jätä kommentti

Viikko sitten maanantaina tulin siis takaisin Mobileen, kun meidän joukkueella alkoi pre-season. Kulunut kaksi viikkoa onkin vierähtänyt tiiviisti lentopallon parissa, treeniä about 5-6 tuntia per päivä. Illat on menneet sängyssä maatessa ja telkkaria katsoessa (sen jälkeen kun selvisin muuttolaatikoiden purkamisesta.. tavaraa on kertynyt kahdessa vuodessa aivan järkyttävä määrä! Kämppis sanoikin, et ”Kata, sun kamat tekee vauvoja, ne vaan moninkertaistuu keskenään.”) Tänään on vika treenipäivä ja huominen sitten lepoa, sekä uuteen kouluvuoteen valmistautumista. Maanantaina alkaa luennot, ja mä olen jo Junior! Kolmas vuosi pyörähtää käyntiin, enää 1.5 tai 2 vuotta jäljellä.

Meidän kaksi aloituskuusikon keskari on poissa peleistä koko tämän tulevan kauden. Toinen päätti keskittyä yleisurheiluun (oli tänä keväänä seitsenottelussa 13:s koko USA:ssa), ja toinen loukkasi polvensa, joka nyt tällä viikolla leikattiin. Joten vähän harmittavat asetelmat keskitorjujien kannalta. Uusia tulokkaita on neljä (alun perin viisi, mutta yksi lopetti yhden treenipäivän jälkeen!). Vähän vielä epävarma olo, mitä kausi tuo tullessaan. Joukkuepeli on hakusessa, ja hyvin ailahtelevaista. Ensi viikon perjantaina on ekat matsit Orlandossa, Floridassa. Kausi alkaa neljällä harjoitusturnauksella, joiden jälkeen sitten alkaa oikeat konferenssipelit. Tässä muutama kuva joukkueesta.

Mulla on ollut viime aikoina ”positiivisen ajattelun kampanja”.. Aina välillä turhauttaa, esim. treeneissä, mutta yritän päästä negatiivisista fiiliksistä eroon, ja keskittyä positiivisiin juttuihin. Aina iltaisin, kun meen nukkumaan, teen mielikuvitusharjoituksia, joissa passaan huippupasseja, puolustan upeita palloja ja torjun kaappitorjuntoja. Toivottavasti tämä itseluottamus sitten siirtyisi omaan peliin, ja kehittyisin tätäkin kautta pelaajana.

Tultiin just joukkueen kanssa lounaalta, nyt pikkutauko ja salille hikoilemaan. Aamu meni uusien opiskelijoiden move-in apuna; kannettiin muuttolaatikoita ja jaettiin lentopalloflyereita.

Mukavaa syksyn alkua kaikille!

”Thoughts become things..”

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s