Anna Katariina

Day 13 & 14: Atlanta

4 kommenttia

Perjantaiaamuna aamutreeni ja puurot naamaan. Pakkailut piti aloittaa jo tässä vaiheessa, sillä illasta ja huomisesta aamusta tulisi kiireinen. Puolenpäivän jälkeen lähdettiin taas ostoksille viimeisiä dollareita tuhlaamaan. Shoppailun jälkeen menimmä syömään IHOP:iin, missä Katri ja Kaisa eivät vielä olleet käyneet. Hyvin maistui omeletit ja pannukakut!

Ruoan jälkeen kävimme vielä hakemassa äitille verhot verhokaupasta, johon olimme saaneet osoitteen ostoskeskuksen liikkeestä. Tässä vaiheessa Atlantan liikenne alkoi jo sujua meillekin aika jouhevasti.

Illaksi suunnistimme Atlanta Braves – Cincinnati Reds pesäpallo peliin Turner Field -areenalle. Wesley treffasi meidät siellä, ja häneltä saimme hyvät opastukset amerikkalaisen baseballin saloihin. Aika eri peli kuin suomalainen pesäpallo. Pästiin myös maistamaan periamerikkalaiset hodarit!

Pelin jälkeen viimeinen kierros Walmarttiin, josta sitten takaisin Danetten luo. Danetten miesystävä Michael oli saapunut meidän ollessa pesispelissä, ja vietimme illan heidän kanssaan rupatellen, pakkaillen, ja loppujen lopuksi (aamu kolmen aikoihin) perheen kanssa jutellen ja aikaa viettäen. Kyyneleet virtasivat syystä jos toisestakin.

Lauantaina herätyskello soi jo kuudelta. Noin kahden tunnin yöunien jälkeen laukut kasaan, aamupala, ja eikun menoksi kohti lentokenttää. Wesley ajoi edellä, kun meidän perhe seurasi vuokra-autolla. Kentällä olikin sitten isot itkut ja vaikeat, haikeat jäähyväiset. Uskomaton kaksiviikkoinen oli nyt takana, ja perheen oli aika palata Suomeen, kun Kata jäi jenkkeihin. Ei voi muuta sanoa, kuin että tämä oli meidän perheen kaikkien aikojen paras loma! Kiitos kaikille hengessä mukana eläjiille, lukijamäärät tän reissublogin aikana on olleet aika huikeat.

 

Mainokset

4 thoughts on “Day 13 & 14: Atlanta

  1. Yksi lukijoista täällä terve! Oon jo hehkuttanu teiän reissua niin paljo että taitaa olla jo kaikki hienouden sanat käytetty. Teidän onnistunut reissu saa hymyn huulille 🙂

  2. 😉 Heippa Hanna! Kiva, että jaksaa meidän reissuhöpinät kiinnostaa!

  3. Täällä myös yksi lukijoista. 🙂

    Ihanaa, että teidän perheen loma meni hyvin. Muutenkin täytyy todeta, että sun uskallus lähteä hyvin kauas toteuttamaan omia unelmia aiheuttaa ainakin mussa kadehdintaa. 🙂 Kunpa vaan itsekin pystyis elämään jollain muulla tavalla kuin ”sitku, sitku”…

    Kaikkea hyvää! 🙂

  4. Kiitos Lotta!! Tohon ”sitku, sitku” -ajatteluun meinaa aina silloin tällöin lipsahtaa itse kukin.. Sitten on taas hyvä muistaa, että elämä on tässä ja nyt – tänään eikä huomenna! 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s