Anna Katariina

Day 9: Mobile

Jätä kommentti

Maanantai oli reissusta palautumispäivä. Kata lähti korjauttamaan autoaan äitin ja iskän kanssa, ratti kun on tupannut tärisemään moottoriteillä. Siinä sitten kaksi, välillä kolmekin mekaanikkoa pyöri auton renkaitten parissa puolisen tuntia, kun Kata kyseli omistajalta tarkkoja selostuksia, missä vika oli. Pomo jopa kirjoitti paperille ylös, jotta Kata ei unohtaisi mitä autolle tehtiin. Maksuajan koittaessa iskä tarjosi visakorttiaan, joka ei kelvannutkaan. Lasku: nolla dollaria, ystävälliset hymyt, ja ”I’ll be back” – ihan hyvä diili. Eipä enää tärise corollan ratti. Seuraavaksi kolmikko kävi moikkaamassa päävalmentajaa, jonka jälkeen he liittyivät Katrin ja Kaisan seuraan uima-altaille.

Sitten kun iho alkoi taas punoittaa, oli aika lähteä kämpille suihkuun ja laittautumaan illalliselle. Tällä kertaa kohteena oli Golden Corral, edullinen buffetpaikka. Vähän niin kuin Ruotsin laiva, mutta viisi kertaa halvempi ja viisi kertaa parempi. Ainoastaan viinit ja kaljat puuttuivat tarjonnasta. Ruokailun jälkeen totesimme, että taisi olla viimeinen buffetpaikka tällä reissulla. Vaikka ruoat ja jälkkärit olivat makunystyröitä hiveleviä, ähkyaste ruokailun jälkeen oli liian suuri. Naiset kuitenkin raahautuivat vielä ostoksille, kun Herra Kananen jäi sulattelemaan kämpille. Ilta kului pyykkiä pestessä ja seuraavaan päivään valmistautuessa.

P.S. Kaikki Amerikassa ei olekaan suurta: Pieni esimerkki vielä kämpän pienuudesta.. Katan kahden hengen kesäopiskelija-asunnossa on vajaa 20 neliötä. Illalla istumapaikkojen vähyydestä johtuen (yksi tuoli, kaksi pientä sänkyä) iskä löysi oman rauhaisan paikkansa sudokun täyttämiseen vessasta.


 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s