Anna Katariina

Day 11: Opelika & Atlanta

Jätä kommentti

Koko poppoo nukkui oikein makoisat yöunet. Aamulla rouva Williams kokkasi meille taas periamerikkalaista aamupalaa, nam! Siitä sitten suuntasimme kaupungin keskustaan kävelylle. Eksyimme historialliseen museoon, jossa saimme ehkä liiankin pitkän opastuksen itäisen Alabaman historiaan. Meidän mueooppaasta huomasi, että hän oli erittäin innostunut asiastaan. Juttua riitti, sillä edelliset vieraat olivat käyneet ilmeisesti neljä päivää sitten. Lopuksi hän halusi ottaa meistä vielä ryhmäkuvan, jonka hän aikoi laittaa museon nettisivulle. Tapasimme myös  entisen ammattilaisjenkkifutarin, Tommie Agee, joka on pelannut  Dallas Cowboysien riveissä.

Kaupunkikierroksen jälkeen vanhukset menivät takaisin Williamsien kotiin, kun tyttäret lähtivät ostoksille. Rouva Williams opetti äidille Soul Woodin saloja ja äiti sai hyviä reseptejä Suomeen tuliaiseksi.  Tytöt löysivät paljon kivoja edullisia mekkoja ja korkkareita.

Ruokailun jälkeen kiersimme Williamsien puutarhan ja pihamaan, joka on erittäin hienosti hoidettu. Lopusi Kaisa lauloi läksiäislauluksi Laulu on iloni ja työni ja sai kyyneleet silmäät koko poppoolle. Oli ihana vierailla aidossa amerikkalaisessa kodissa, jossa sisustukseen ja ihmisten viihtymiseen oli todellakin panostettu.  Telkkareita löytyi  vähintään yksi joka huoneesta keittiösta lähtien, vessoja oli viisi ja sohvat sekä sängyt olivat ruhtinaalliset isot.  Tämä on keskiverto amerikkalaisten kodeissa ihan normaalia.

Illaksi ajoimme Atlantaan Katan Amerikan tädin Daneten luokse. Matkaan jännitystä loi Atlantan kuusikaistaiset moottoritiet ja ruuhka-aika.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s