Anna Katariina

Day 5: Destin, Panama City Beach

Jätä kommentti

Torstaiaamu alkoi taas aikaisella aamutreenillä ja amerikkalaisella kaurapuurolla, joka ei vedä vertoja Eloveenalle, ja Kaisan sanojen mukaan muistuttaa enemmän tonnikalariisisekoitusta. Mutta maukasta kuitenkin, itse kukin meistä tarvitsee annoksen suomalaisuutta joka päivä. Road trip Floridaan alkoi suuntaamalla Mobilesta etelään, Dolphin Islandille. Siellä aamukahvit ja pullat romanttisessa paikalliskahvilassa ja lautalla yli lahden toiselle puolelle.

Matka jatkui pikkuteitä pitkin, merenrantaa kulkien. Seuraava pysähdys oli Destinissä, jonka outletit eivät ihan vastanneet odotuksia. No, säästyipähän pahimmat rahat. Kaisa ja Katri pääsivät kuitenkin maistamaan periamerikkalaista vohvelitaloa (Waffle House), johon Kata on jo ihan koukussa. ”Aamupalapaikka”, joka on auki 24/7. Munakasta, bisquitiä, jauhelihapihviä hillolla, ja gritssiä. Jälkiruuaksi tietysti vohvelit. Äiti ja iskä “tyytyivät” italialaiseen ravintolaan.

Illaksi ajettiin Panama City Beachille, jonka tilava hotellihuone sai koko perheen hulvakkaisiin kiljaisuhuutoihin, sillä viisi edellistä yötä oli mennyt alle 20 neliön kämpissä. Kyllä sopu sijaa antaa, mutta ei ihan kahta viikkoa putkeen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s