Anna Katariina

Day 4: Mobile

Jätä kommentti

Aamun koitteessa Kata, äiti ja iskä lähtivät hakemaan vuokra-autoa, kun Katri ja Kaisa jäivät heräilemään ja valmistautumaan aamureeniin. Tuntuupa kivalta istua leveästi ja olla pelkäämättä jokaisessa kuopassa että pohja ottaa kiinni! Aamureenin jälkeen puurot naamaan ja tapaamaan kakkosvalmentajaa Yanaa – aivan mielettömän ihana tyyppi! Ensimmäinen Pihtipudas-kirjakin lähti jakoon. Seuraavaksi suuntana Mobile Downtown.  Todella kaunista vanhaa kaupunkia, ja upeita puita kaartuneina katujen ylle. Nähtiinpä toisen maailmansodan aikaisia taistelulaivoja, sukellusveneitä ja pommikoneita.

Sitten taas kohti kampusta Book Storeen, jossa Kanasen perhe pääsi tukemaan South Alabaman yliopistoa; mukaan tarttui huppareita, shortseja, t-paitoja, housuja…  Kaisa jäi potemaan kämpille palovammojaan, kun muut lähtivät hakemaan Wallmartista piknikeväitä ja babyoilia, jolla lopulta saatiin hymy Kaisankin huulille. Piknik ilta-auringossa kampuksen nurmella, roseviinillä ja ristiseiskalla maustettuna – täydellistä!

Kun vatsat oli viimein saatu täyteen, oli pyykinpesun ja pakkauksen aika, huomenna auringon noustessa starttaa auto kohti Destinia ja Panama Cityä! Kaisan laukusta löytyi yllättäen neljä laulukirjaa – huomenna voisi taas kanasen tyttöjen gospelkuoro alkaa availla ääntään Chryslerin huristellessa kohti Floridan valkoisia hiekkarantoja.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s