Anna Katariina

Day 3: Mobile

3 kommenttia

Tiistai alkoi shamppanjalla ja mansikoilla, kun tyttäret tarjoilivat äitille ja iskälle 25-vuotis hääpäiväaamiaisen sänkyyn. Akselin ja Elinan häävalssi sai koko perheen kyyneliin, aika tunnelmallinen hetki.

Siitä sitten Kaisa, äiti ja iskä lähtivät uima-altaille, kun Katri ja Kata menivät treenaamaan. Kaisan jalkapohja on kipeä, joten hän ei päässyt siskojen matkaan. Pian olikin taas iho aika punakka, mitä mielenkiintoisimmat rusketusrajat jääköön näille sivuille postaamatta.

Uima-altailta kenkäkauppaan Kaisalle korkokenkiä ostamaan. Tarttuihan sieltä mukaan kenkiä vähän muillekin. Iltapäivällä sitten äiti laittoi Katan tukan uuteen kuosiin. Oli jo aika korkea aikakin.. Kampuksen kävelykierros ja takaisin kämpille laittautumaan illalliselle. 

Kohde oli japanilainen Sho Gun -ravintola, joka hiveli sekä makuhermoja sekä kultturellejä elämyksiä. Muistelmia äitin ja iskän häistä, sekä tunnelmia elämästä ja perheestä ylipäätään. Illaan huipensi iksän onnenkeksistä saama slogan: ”Don´t worry about the stock market. Invest in family.” Ei lisättävää.

Mainokset

3 thoughts on “Day 3: Mobile

  1. Kohtuullisen kuumia muijia tossa kuvassa 😉
    Lisää päivityksiä odotellessa. xxx

  2. HEI ! Olette ihanan söpöjä siellä, ihan koko perhe!Todella ihanaa KATA, että sait koko perheen luoksesi: Upeata kun saatte yhdessä olla ja nautiskella yhdessä-olosta! . , Eila opasti minut tänne sivulle ; rakkaat terkut täältä Porvoosta serkku- JUKALLE ja PIRKOLLE ( ONNEA 25v. johdosta) ja koko perheelle halaukset,T. ANJA & JUKKA U

  3. Haha Hanna, kohta tulee lisää juttua! 😉

    Hei Anja, olipa kiva lukea sun viesti koko perheelle! Terveisiä kovasti takaisin. Täällä on unohtumaton lomareissu puolessa välissä. T: Leppärannan poppoo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s