Anna Katariina

Ystävänpäiväviikonloppua ja Jaguars Cuppia

1 kommentti

Hei taas sinne koti-Suomen pakkasiin. Tavallaan ikävä lunta ja kylmyyttä. Mutta pakko myöntää, että aurinko ja valoisuus tuo aika paljon iloja päiviin. Täällä on ollut nyt sellainen 20-25 astetta lämpöisen puolella, Suomen kesäkeli. Parin-kolmen viikon päästä pääsee jo altaalle makoilemaan rusketusta hankkimaan.

Meidän koulun urheilupuolella on kolme pääperiaatetta.

  • Citizenship
  • Graduation
  • Championships

Athletic Director (AD) panostaa näitä kaikkia kolmea pelkän urheilumenestyksen sijasta. Meillä on aika ajoin joukkueiden yhteistapaamisia ja -projekteja sekä ”hengenkohottajaisia”. Tällä hetkellä on meneillään joukkueiden välinen kilpailu, jossa nämä kaikki kolme osa-aluetta ovat mukana. Pisteitä saa siis hyvästä koulumenestyksestä (joukkueen yhteinen keskiarvosana koulussa), vapaaehtoistyöstä (osallistuminen erinäisiin tapahtumiin) ja hyvästä menestyksestä kilpakentillä. Tän kilpailun nimi on Jaguar Cup. Viime viikolla oli esimerkiksi Jaguar Cup-korispeli (tyttöjen Pink Out rintasyövän tukemiseksi), johon kaikkien joukkueiden piti osallistua ja tulla kannustamaan. Kiva systeemi varsinkin siinä mielessä, että saadaan enemmän katsojia kaikkiin urheilutapahtumiin.

Sitten vähän toisenlaisiin asioihin.. Mun poikaystävä Wesley valmistui nyt joulukuussa ja muutti 7 tunnin päähän töihin. Aluksi oli vähän totuttelemista etäsuhteeseen, mutta yllättävän hyvin on mennyt. Lasken päiviä kevästlomaan (enää 20!!!), kun pääsen käymään hänen luonaan.

Viime viikon perjantaiaamuna olin suihkuun menossa, kun joku koputtaa meidän ovea aika kovasti. Menen kurkkaamaan kissansilmästä, mutta ketään ei näy. Tämä tapahtuu toisenkin kerran, ja mua alkaa vähän pelottamaan, että mitä on meneillään. No, menen sitten suihkuun ja laitan suihkun oven lukkoon, minkä yleensä jätän auki. Joku hakkaa taas ovea. Astun ulos suihkusta varovasti ja tarkistan koko kämpän, että kukaan ei vaan ole murtautunut sisään. Kämppä on tyhjä, mutta silti vähän outo fiilis. Kohta taas saman ovenkoputus ja hiippailen nopeasti kissansilmälle, jos kerkeäisin nähdä, kuka siellä häiriköi. En näe ketään, mutta oven alareunasta on paperi työnnetty sisään. Nappaan sen ja huomaan sen alapuolella ruusun varren. Kirje on anonyymi ihailijakirje: ”Törmään sinuun koko ajan, joko unissani tai oikeassa elämässä.. Ajattelen sinua jatkuvasti.” Lopussa lukee, että tunnen kirjoittajan ja että olemme kavereita Facebookissa. Kylmät väreet ja inhotuksen tunteet. Tahdon heittää ruusun roskiin ja repiä kirjeen. Joku ahdistelee mua! Tekstaan Wesleylle, jos hän voisi soittaa mule töistä. Hän soittaa ja luen kirjeen hänelle. Hiippailen kämpässä ja koitan pysyä kaukan ulko-ovelta, mahdollisimman kaukana tästä stalkkerista. Wesley sanoo, että mene kurkkaamaan uudelleen, jos ovella näkyisi nyt jotain. Katson taas kissansilmästä ja näen seinää vasten painautuneen varjon ja ruusukimpun muutaman metrin päässä. Hiippailen takasin omaan huoneeseeni ja tahdon soittaa poliisit. Wesley sanoo, että mene kurkkaamaan uudelleen ja kehottaa mua avaamaan oven ja katsomaan kuka siellä on. ”Ootko sä HULLU!!?” mä vastaan. Tulin just suihkusta ja mulla on vaan pyyhe päällä. Sehän hyökkää mun kimppuun ja tulee ja raiskaa mut. Meen takasin huoneeseeni piiloon, mahdollisimman kauas tästä uudesta, pelottavasta tuttavuudesta. Wesley pyytää mua kurkkaamaan vielä kerran, ovi on kuitenkin lukossa eikä siitä ihan helpolla läpi tulla. Hiippailen taas ovelle ja katson kissansilmästä ja tunnistan tutun hahmon. Wesley seisoo siellä kukkakimpun kanssa leveä hymy kasvoillaan!  Oli päättänyt yllättää mut, kun sai perjantain vapaaksi töistä. Oli ajanut torsai-iltana puoleen väliin, ja nyt aamulla sitten loput. Aivan ihana yllätys vaikka meinasinkin saada sydänkohtauksen. Viime viikonloppu meni siis Wesleyn kanssa oleillessa. Tarkoitus oli opiskella, mutta nyt löytyi paljon mukavampaakin tekemistä! Sunnuntaina alkoi sitten taas uusi laskenta seuraavaan kohtaamiseen.

Tämä viikko ollut aika normi, treeniä ja koulua. Eilen kävin taas seinäkiipeilemässä, käsivarret on ihan juntturassa vieläkin! Tänään kämppiksen synttäriillallisille, huomenna pyykkäystä ja Skype-treffejä kotiin. Life is good!

”Accept the challenge, so you may feel the exhilaration of victory.” – General George Patton

Mainokset

One thought on “Ystävänpäiväviikonloppua ja Jaguars Cuppia

  1. Päivitysilmoitus: Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa « Anna Katariina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s