Anna Katariina

Suklaafestivaalia, seinäkiipeilyä ja Super Bowlia

3 kommenttia

Aika amerikkalainen olo, kun katson telkkarista Super Bowlia. No ei nyt ihan kuitenkaan, mutta tässä yksi esimerkki, miten paljon on muuttunut puolessatoista vuodessa. Tänne tullessani en tietänyt jenkkifutiksesta oikeastaan yhtään mitään, mutta nyt seuraan lajia innolla.

Viikko oli aika pitkä ja raskas. Ja kun mieli on alakuloinen, tulee helposti koti-ikävä. Eihän silloin ole mitään ongelmia olla täällä kaukana, kun kaikki asiat rullaa. Mutta kun on paha mieli ja suru, niin kovasti alkaa kaipaamaan omaa perhettä. Nyt kuitenkin jo vähän parempi olla. Käytiin tyttöjen kanssa suklaafestivaaleilla ja leffassa katsomassa Black Swan (hyvä leffa, suosittelen), ja muutenkin oon saanut viikonlopun aikana levättyä ja saanut ajatuksia järjestykseen. Huomenna uuteen viikkoon.

Viime viikonloppuna kävin seinäkiipeilemässä meidän uudessa rec centerissä. Oli huippuhauskaa! Yritän käydä nyt suht säännöllisesti. Hyvää treeniä ja kivat adrenaliinivirtaukset.

Muuten viikko ollut aika normaali: koulua, treeniä, koulua, treeniä. Just the way I like it.

”Be more concerned with your character than your reputation, because your character is what you really are, while your reputation is merely what others think you are.” – John Wooden

Mainokset

3 thoughts on “Suklaafestivaalia, seinäkiipeilyä ja Super Bowlia

  1. That’s how you say it in Finnish, right? It’s good to see another Jaguar blog on here! Go Jags!

  2. Go Jags! Haha that’s close enough 🙂 I wanna know more Jaguar blogs!

  3. I don’t know of any that update regularly anymore. I think it’s interesting that the only regularly updating blog I could find was in Finnish. Thank goodness Google can translate it for me!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s