Anna Katariina

Tammikuun Tarinoita

Jätä kommentti

Viime maanantaina saavuin siis Mobileen rikkaiden ja sitten vähän köyhempien vaiheiden jälkeen. Ihan varoituksen sanana vaan kertoisin, että jos harkitsette matkaa jenkkilään, kannattaa miettiä kahteen kertaan, mitä matkalaukkuun laittaa ja mitä tuosta sisällöstä kertoo paikallisille tullivirkailijoille. No, eipä kaadeta enempää suolaa haavoihin.

Tiistaina sitten heti tomerana kouluun. Mulla on taas viisi kurssia tänä keväänä: Accounting II, Statistics II, Johtamisen perusteet, Informaatiotekniikan perusteet ja Bisneslaki. Kaikki kurssit kuuluvat siis oman alan opintoihin, joten mielenkiintoa riittää – ainakin näin aluksi. Tajusin tuossa vastikään, että edellinen viikko oli ainut viikko mun koko keväässä, kun ei ole yhtään koetta / projektin deadlinea. Suurimpaan osaan viikoista sisältyy kaksi koetta / yksi koe ja yksi projekti. Joten kiirettä tulee pitämään. Kaksi näistä kursseista on online-versioita, joten koulussa istumista mulla on tässä jaksossa tosi vähän. Mutta sitäkin enemmän omatoimista opiskelua.

Tähän lisäksi sitten työharjoittelu, joka alkoi siis tämän viikon maanantaina! Financial Advising -firma, joten loksahtaa oikein passelisti mun pääaineeseen. Työskentelen maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kaksi tuntia kerrallaan 9-11. Siinä kerkeää sopivasti käydä aamutreeneissä, ja sitten puolen päivän jälkeen kouluun.

Tällä viikolla alkoivat myös joukkueen yhteistreenit parin kuukauden tauon jälkeen. Näin keväällä meillä on maaliskuun puoleen väliin erittäin vähäiset treenitunnit (NCAA:n kuuluisien sääntöjen mukaan saadaan treenata vaan 8 tuntia viikossa, maaliskuussa tuo aika nousee sitten 20:een tuntiin). Jokaisella pelaajalla on kaksi noin tunnin mittaista ”individual” -treeniä. Treeneissä saattaa olla siis vaan kolme tyttöä kerrallaan kolmen valmentajan alaisuudessa. Noiden kahden lajitreenin päälle on sitten kolme punttia ja kaksi juoksutreeniä. Viikonloput ovat sitten vapaita.

Viime viikon perjantain ohjelmaan kuului avoauto nimeltään BMW! Wesleyn tuttavaperheellä on aika kiva urheiluauto, ja me saatiin se lainaan kun käytiin ulkona syömässä. Ja minä sain ajaa, koska jenkit ei tunnetusti osaa ajaa vaihdekepillä.. Pakko myöntää, että pikkasen sydän tykytti, kun kuskin paikalle istuin. Aivan mahtava ajokokemus, vähän tuntui oma Corolla arkiselta tämän jälkeen.

Whether you think you can or whether you think you can’t, you’re right! – Henry Ford


Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s