Anna Katariina

Hometown Glory

Jätä kommentti

Niin vierähti neljän viikon joululoma kotona. Nyt istun Helsingin lentokentällä odottelemassa lentoa Lontooseen. Siellä taas vaatimattomat 15 ja puoli tuntia, ennen kuin jatkoyhteys Dallasin kautta Mobileen lähtee. Matkustaminen on mukavaa. Kunhan nyt tulisi laukutkin mukana, toisin kävi kotiin päin tullessa: Euroopan kentäthän oli siinä jouluviikolla aivan tukossa lumimyrskyjen takia. Itse jäin jumiin Pariisiin, ja laukku hävisi sitten sillä matkalla. Kaksi viikkoa eleltiin sitten siskojen ja äitin vaatevarastoilla. Muutamien vihaisten puhelinsoittojen jälkeen iloinen jälleennäkeminen ja loppuloma omissa kuteissa.

Lomaan mahtui perheen kanssa oleilua, ystävien näkemistä, nukkumista ja lepäämistä, joulun viettoa ja kalaverkoilla käyntiä. Urheilusuorituksia, kutrotusta ja uuden vuoden viettoa. Jyväskylässä oleilua, baariloisessa käyntiä, kylpyläreissua, Ikeaaa ja Ideaparkkia, paljon shoppailua. Suomalaisten ruokien (vähän amerikkalaistenkin) syömistä ja kokkaamista, Kuorosota-konserttia ja Pislaplokin lentispeliä. Kirjojen lukemista ja vaarin kanssa ennen vanhasta juttelua.

Joululoma oli kaikkea sitä, mitä olin sen toivonut olevan, ja enemmänkin. Sain levätä, nukkua ja ladata akkuja kevätlukukauteen. Vietin aikaa rakkaimpieni kanssa. Nyt on levännyt ja energinen olo – valmis uusiin koitoksiin.

Seuraavan kerran saatankin nähdä Suomen kamaran vasta ensi joulukuussa. Tällä hetkellä suunnitelma on, että jäisin jenkkeihin koko kesäksi, kävisin kesäkoulua ja treenaisin siellä joukkueen kanssa. Opintolainalla eleleminen ja Atlantin yli kahdesti vuodessa lenteleminen ei oikein natsaa yhteen. Mutta jää nähtäväksi. Kuusi kuukautta oli tämä viimeinen pätkä, mikä meni todella nopeasti. Mutta aika karulta tänä aamuna tuntui, kun todella tajusin, että en näkisi läheisiäni kokonaiseen vuoteen. Hyvillä mielillä kuitenkin lähden. Alabamasta on tullut mun toinen koti, vaikka ei se koskaan Leppärannalle vertoja vedäkään.

Hyvää kevään alkua kaikille lukijoille!

”It is never too late to be what you might have been.” – George Eliot

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s