Anna Katariina

Disney World

Jätä kommentti

Pari viikkoa sitten matkasin Jonathanin ja Joshin kanssa Orlandoon, Floridaan. Meidän ystävä Alina tekee työharjoittelua Disney Worldille, ja hän sai meille ilmaiset liput. Matka oli pitkä, noin kahdeksan tuntia, mutta reissu oli kyllä kokemisen arvoinen!

Me lähdettiin matkaan torstaina 2.12.

Perillä hotellissa oltiin yöllä vähän ennen yhtä. Äkkiä nukkumaan ja lataamaan akkuja perjantain koitoksiin.

Aamulla kello soi jo ennen seitsemää, jotta ehdittäisiin laittautua valmiiksi. Siitä sitten aamupalan kautta treffit Alinan kanssa ja nokka kohti Disney Worldia. Orlandon Disney Worldissa on neljä eri ”maailmaa”. Magic Kingdom, Animal Kingdom, Hollywood Studios ja Epcot. Tässä vähän kuvasatoa perjantailta.

Perjantaina vietettiin siis 13 tuntia kierrellen ja kaarrellen, vuoristoradoissa huutaen ja Disney-elämyksistä nautiskellen. Elämys oli hieno, tuonne haluan joku päivä lapseni viedä. Meidän reissun ajankohta oli tosi hyvä; lämpötila oli juuri sopiva, ei liian kuuma mutta ei kylmäkään, sekä pahin ruuhka-aika on kesällä. Kyllä siellä nytkin väkeä riitti, mutta ahtaanpaikankammo ei kuitenkaan iskenyt. Kävijämääräthän tuolla ovat aivan huimat.

Lauantaina kierreltiin vielä vähän Orlandon keskustassa nähtävyyksiä katsellen ja sitten lähdettiinkin jo ajamaan kotiin. Aika pikainen reissu, kaksi päivää ajamista ja puolitoista paikan päällä, mutta kyllä kannatti.

”All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.” – Walt Disney

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s