Anna Katariina

Happy Halloween?

1 kommentti

Kahdessa viikossa neljä peliä, neljä tappiota, ei kovin kivat fiilikset lentiksen suhteen. Mutta aloitetaanpa alusta.

Kaksi viikkoa sitten oli siis vapaa viikonloppu. Tämän jälkeen muhun iski hirmuväsymys. Mikään ei oikein maistunut, teki mieli vaan nukkua. Torstaina 21.1o klo 5:30AM lähti Jaguars-bussi ajamaan kohti New Orleansia. Olo piristyi ja väsymys häipyi ensimmäinen kunnon pelireissu-innostuksen myötä. New Orleansista lähti lento Dallasiin ja sieltä jatkoyhteys Denveriin. Coloradossa oli kaunista! Tuli ihan kotoinen olo, kun oli kauniit syksyn ruskavärit, puhdas ilma ja raikas olo.

Torstai-iltana oli treenit. Tytöt aikaisemmin varoittelivat että Denverissä olisi vaikeampi hengittää ja pelaaminen tuntuisi raskaammalta, koska oltiin korkeammalla merenpintaan nähden. En kyllä itse ainakaan suurta eroa huomannut. Samassa hallissa oli myös jääkiekkoareena ja päästiin hetkeksi seuraamaan lätkätreenejä. Kotoinen olo sen kuin vahvistui! Treenin jälkeen syömään ja hotellille hirsiä vetelemään pitkän matkustuspäivän jälkeen.

Perjantaina ohjelmassa oli aamupala, study hall, pre-game meal ja hallille. Tappio 3-0. Mun pääkoppa ei jaksa nyt suodattaa lentopalloajatuksia kirjoitukseksi asti, joten saatte aika todella tiivistetyn koosteen peleistä.

Lauantaina 1,5 tunnin lento Denveristä Dallasiin muuttui kuudeksi ja puoleksi tunniksi. Dallasissa oli kovat ukkosmyrskyt, joten jouduttiin ekaksi lentelemään Dallasin yläpuolella laskeutumislupaa odotellen. Mutta sitten alkoi polttoaine loppumaan, ja jouduttiin laskeutumaan toiselle lentokentälle. Siellä sitten odoteltiin koneessa sisällä muutama tunti ehkä jopa kolme, enne kuin päästiin takaisin ilmaan ja kohti Dallasia. Pikku iltatreeni 9:30-10:00, ja hotellille lepäämään.

Sunnuntaina aamupalat napaan, ja hallille. 3-1 tappio. Parempaa kuin perjantaina, mutta erien lopuissa oltiin löysiä. Toista erää johdettiin 23-19 ja 24-21!!!!!!!!!! Ja silti hävittiin.

Paluumatka surullisin mielin.

Tällä viikolla ollaan taas treenattu, käyty koulussa (maanantai meni kyllä täysin nukkuessa) ja jatkettu elämää normaalia rataa. Oli taas muutamat kokeet ja muutamat sain jo takaisinkin, hyviä arvosanoja on tullut tälläkin lukukaudella.

Tänä viikonloppuna pelattiin sitten kaksi matsia kotona. Perjantaina 3-0 tappio Florida International Universityä (FIU) vastaan ja tänään taas 3-0 turpaan Florida Atlantic Universityltä (FAU). Mieli on aika raskas ja surullinen. Neljän pelin tappioputki ottaa koville. Ja se tosiasia, että nämä joukkueet eivät ole voittaneet meitä paremmuudellaan, me itse on onnistuttu hölmoilemään. Mutta tämä lentopallosta. En vaan jaksa  nyt analysoida. Parempi rapotti tulossa myöhemmin, ehkä kauden jälkeen.

P.S. Kautta on jäljellä enää vain kolme viikkoa. Aika hullua. Sitten  menen Atlantaan Rashindan luokse viettämään Kiitospäivän pyhiä. Sen jälkeen toivottavasti kaverin luokse Floridaan, Disney Worldiin. Pian sen jälkeen onkin sitten tämä syksy paketissa.

”If we did the things we are capable of, we would astound ourselves.” – Thomas Edison

 

Mainokset

One thought on “Happy Halloween?

  1. Kerrohan taas jotain kuulumisia,ihan mitä vaan OK

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s