Anna Katariina

Kolmas 3-2 voitto!

Jätä kommentti

Viime viikon sunnuntaina oli siis peli konferenssin kärkijoukkuetta Middle Tennessee State Universitya vastaan. Hävittiin 3-0,  kuitenkin hyvällä pelillä. Jokaisessa erässä pistettiin hyvin kampoihin, mutta aina jossain vaiheessa he saivat muutaman pallon mittaiset pisteputket ja me ei enää saatu eroa kavennettua. Pelattiin hyvin joukkueena, mutta silti tuntui että jokin jäi uupumaan. Tuntui, kuin oltaisiin oltu tyytyväisiä siihen, että ei tullut turpaan selvin eräpistein (niin kuin aikaisemmin on tätä joukkuetta vastaan käynyt) – että oltaisiin tyydytty siihen, että pystyttiin kilpailemaan ja kiusaamaan heitä tiettyyn pisteeseen asti. Mutta jos oltaisiin pelattu hiukan terävämmin/järkevämmin/hoidettu helpot pallot kotiin, oltaisiin oltu ihan tasapisteissä taistelemassa tiukoista erävoitoista ja sitä kautta koko otteluvoitosta.

Edellisperjantain vastustaja Western Kentucky koki kovia matkalla pelaamaan meidän luokse. Heidän bussikuljettajansa sai sydänkohtauksen matkan aikana. Bussi oli jo ajautunut vastaantulijoiden kaistalle ennen kuin valmentaja oli saanut ottaan ratista ja bussin hallinnan käsiinsä. Pelaajille tai joukkueen johdolle ei siis tapahtunut mitään, mutta kuljettaja menehtyi myöhemmin sairaalassa. Todella traumaattinen kokemus. Yksi pelaajista oli antamassa elvytystä, ennen kuin ambulanssi saapui paikalle.

Eilen oli mun ensimmäinen vieraspeli, University of Troyta vastaan. Voitettiin kaksi ensimmäistä erää, sitten he veivät seuraavat kaksi ja lopulta aika jännittävien vaiheiden jälkeen voitettiin viides 19-17. Troy oli jo 14-12 johdossa, mutta niin vain saatiin vielä käännettyä. Vastus oli heikko, ja me pelattiin oikeastaan koko peli heidän tasollaan. Missään vaiheessa ei päästy omaan rentoon peliin, jolloin koko homma olisi lähtenyt rullaamaan. Olisi pitänyt hoitaa 3-0, mutta loppujen lopuksi vain voitto ratkaisee. Pelasin koko pelin, hyvin meni. Sain muutamat hyvät jujutukset kenttään, pari torjuntaa ja yksi ässä. Oma puolustuskin toimi hyvin. Ennen peliä mulla oli tosi epävarma olo oman passipelin kanssa. Edellisissä peleissä mulle on tullut kaksoiskosketuksia, ja nyt mielessä pyöri vaan käsittelyvirheet. Tämä ei ole koskaan ollut mulla ongelmana, enkä koskaan ole asiasta stressannut. Loppujen lopuksi sain kuin sainkin oman pääkoppani vakuutettua, että ”minä olen hyvä passari, unohda epäonnistumiset jakeskity positiivisiin juttuihin”. Koko pelissä stuomari vihelsi mun passin pois vain kerran, mikä ei kyllä mielestäni edes ollut kaksoiskosketus. Joten nyt on mieli paljon keveämpi ja helpottunut oman hyvän pelin ja joukkueen voiton myötä.

Tällä viikolle tein jaksosuunnitelman keväälle. Nyt alkaa suurin osa ”yleisaineista” olla suoritettuna, ja tästä lähtin lähes kaikki kurssit on omalta alalta. Mun pääaine tulee siis olemaan Accounting tai Finance, en ole vielä lopullista päätöstä tehnyt. Päätin jättää saksan kielen pois, sillä aika alkoi käydä aika tiukille. Tahdon valmistua neljässä vuodessa, ja saksan jatkaminen olisi edellyttänyt useita ylimääräisiä kursseja. Juttelin myös muutaman professorin kanssa, kuinka paljon hyötyä mulle tulevaisuudessa olisi Finance tai Accounting -aloilla saksan kielen taitamisesta. Ehkä olisi, ehkä ei. Joten päätin jättää sen pois ja keskittyä muihin asioihin. Yritän löytää kevääksi osa-aikaisen työn (toivottavasti kampukselta oman business-laitoksen alaisuudesta tai sitten jostain paikallisesta yrityksestä). Saisin lisäjuttuja cv:hen, ja valmistumisen jälkeen olisi sitten helpompi löytää töitä, kun olisi kokemusta omalta alalta. Laitoin sähköpostia Finance ja Accounting -osastojen johtajajille, ja he lupasivat auttaa mua työn etsimisessä. Ensi viikolla tapaan heidät ja sitä kautta käynnistyy operaatio työnhaku!

Tällaista tällä kertaa. Nyt viettelen vapaata viikonloppua läksyjä lueskellen, rästihommia puuhaillen ja rentoutuen. Ensi viikolla kaksi koetta ja torstaiaamuna lähdettän joukkueen kanssa reissuun – ihan lentokoneella. Pelit Denverissä ja North Texasissa!

”One important key to success is self-confidence. An important key to self-confidence is preparation.” – Arthur Ashe

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s