Anna Katariina

Dig Pink

2 kommenttia

Eilinen peli oli Dig Pink-matsi (for breast cancer awareness). Täälläkin on meneillään ”Tissienpuristelutalkoot”, niin kuin Facebook sen kertoisi. Tosi moni urheilulaji pukeutuu pinkkiin (jopa jenkkifutarit) taistelussa rintasyöpää vastaan. Meillä oli pinkit lämppäpaidat ja pinkit polvisukat, sekä pinkkiä urheiluteippiä.

Tässä kuva perjantai-illalta (vasemmalla puolella meidän joukkue, ja oikealla puolella vastustaja Troy University).

Mainokset

2 thoughts on “Dig Pink

 1. Heips Kata!

  Sullahan on ollut siellä aikamoiset prosessit – hieno homma, että olet kuitenkin päässyt pelaamaan ja selkä kestää sen. Varmaan osaat arvostaa entistä enemmän sekä treenaamista että pelaamista, kun asiat eivät ole itsestään selvyyksiä.

  Onko pelaaminen tuntunut samanlaiselta vai erilaiselta kuin ennen? Minkälainen joukkue sulla on käsissä? Millaista peliä pelaatte – onko kuvioita ja paljon nopeaa peliä?

  Aika kiva juttu, kun siellä sarjakausi on niin lyhyt, että voit kevääksi ajatella töitä. Sujuuko muuten enkku sulta jo kuin vettä vaan?

  Oikein mukavia pelejä sulle, terveyttä selällesi ja mukavaa syksyn jatkoa!!!

  Halauksin Kirsi

 2. Hei Kirsi,

  Kyllä loukkaantuneena tajusi, miten itsestäänselvyytenä sitä on terveyttä pitänyt. Mutta onneksi selkä parani kuitenkin aika nopeasti, vaikka syyskuu menikin ihan pyllylleen.

  Samanlaiset fiilikset mulla peliin on nyt kuin silloin aikaisemminkin. Ekoissa matseissa oli hieman vahvemmin tunteet pinnassa, koska edellisestä virallisesta ottelusta oli niin kauan aikaa. Mutta muuten samanlaiset adrenaliinivirtaukset, kuin koto-Suomessakin pelatessa 😉 Me pelataan vähän enemmän kuviopeliä – tipua, kiertoja yms., mutta ei se kovin paljoa eroa.

  Kyllä englanti on kehittynyt paljon, mutta ei se vielä ihan täysin sujuvasti suju. Aika äkkiä kun uuden ihmisen tapaan, tulee kysymys ”mistä päin olet kotoisin, kun on noin mukava aksentti?” 🙂

  Mukavaa syksyn jatkoa sinnekin!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s