Anna Katariina

Hallo, wie geht’s dir?

Jätä kommentti

Nyt on kaksi viikkoa koulua takana. Alku oli aika kankea, ei oikein opiskelumotivaatiot napanneet. Mutta aika pian kuitenkin pääsin taas rytmiin kiinni, ja koulussa käyminen ja itsensä sivistäminen tuntuu taas oikein mukavalle. Mulla on taas viisi kurssia; kirjanpito, tilastotiede, matematiikka, saksan kieli ja taidekurssi (samainen taidekurssi, minkä keväällä aloitin, mutta jätin kesken). Tällä hetkellä kaikki sujuu oikein hyvin, ja oon hyvässä vauhdissa tai oikeastaan jopa etuajassa. Vähän jännitin, miten matikan laskut muistuu mieleen neljän ja puolen vuoden jälkeen ylioppilaskirjoituksista, mutta hyvin on mennyt. Asiat on palautuneet mieleen tosi nopsaa; Paavo teki hyvä työtä lukiossa. On ollut tosi kiva palata matikan pariin, se oli yksi mun mieliaineita lukiossa. Katselin juursi kurssin sisältöä, ja taidettiin käsitellä koko sisältö lukion pitkässä matikassa. Siinä yksi ero Suomen ja USA:n koulutusjärjestelmässä. Taidekurssi on siis online etäkurssi, mikä helpottaa mun syksyä tosi paljon. Saan tehdä sitä aivan omaa tahtia, ei mitään deadlineja. Oon jo aika pitkällä ja veikkaan, että kurssi on poissa päiväjärjestyksestä jo lokakuussa. Joten sen jälkeen mulla on enää neljä kurssia käytävänä. Tällä hetkellä saksan kieli on vähän rappiolla. Kesällä oli kovat suunnitelmat taas opiskella sanastoa ja kerrata kielioppia, mutta niinpä jäi kas kummaa hienoksi suunnitelmaksi. Unohtui aika taidokkaasti viime vuoden aikana kartuttama sanasto. Nyt pitää alkaa tekemään töitä sen eteen, etten ala jäädä jälkeen. Vaikea rakentaa huonoon perustukseen, pitää palauttaa mieleen viime vuoden jutut että tämä kurssi lähtee rullaamaan.

Meillä on ollut nyt kaksi harkkaturnausta. Ensimmäinen oli vieraissa, enkä siis päässyt paikan päälle, mutta aika kylmää kyytiä siellä ilmeisesti oli tullut. Ilmeisen surkea suoritus joukkueelta. No, nyt viikonloppuna oli sitten kotiturnaus. Torstain peli oli tosi hyvä, voitettiin 3-0 ja pidettiin taso koko matsin ajan korkealla. Perjantai-iltapäivänä notkahdus ja tappio, ja siihen perään parempi suoritus mutta kuitenkin myös tappio. Lauantaiaamuna viimeinen peli voitettiin 3-0 aika murskaluvuilla, mutta siitä pelistä ei voi mitän johtopäätöksiä vetää, sillä vastus oli todella heikko. Nyt vielä kaksi harkkaturnausta jäljellä konferenssipelien alkuun. Mun eka peli häämöttää kolmen tai neljän viikon päässä! Valmentaja koittaa järkätä vielä muutaman lisämatsin näihin harkkaturnauksiin, jotta pääsisin vähän aikasemmin kentälle.

Huomenna maanantaina on Labor Day, vähän niin kuin Vappu! Ohjelmassa puntti ja lyhyt laji meille, jotka ei viikonloppuna pelanneet.

Mukavaa alkavaa viikkoa sinne koto-Suomeen!

”Do not let what you cannot do interfere with what you can do.” – John Wooden

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s