Anna Katariina

Viikkopäivitys

2 kommenttia

Viime viikonloppuna kävin kämppisten kanssa katsomassa meidän koulun baseball-peliä. Mielenkiintoista, mutta aika monimutkaista. Olisin kaivannut vierelleni selostajan, joka olisi koko ajan kertonut, mitä tapahtuu ja miksi. Nyt jäi pelitilanteet vähän pimentoon. Aika erilaiset säännöt kuitenkin, kuin Tahko Pihkalan pesiksessä.

Pelin jälkeen mentiin ulos syömään Lean ja Allegran kanssa. Meidän neljäs kämppis on periaatteessa muuttanut asumaan veljensä kanssa, joten me ollan nyt vaan kolmestaan. Loppusyksyn ja nyt kevään aikana meistä on tullut tosi läheiset. Allegra joutui lopettamaan lentopallon loukkaantumisten takia, ja lähtee takaisin Teksasiin tämän lukukauden jälkeen. Mulla tulee niin kova itku hyvästejä jättäessä. Haaveiltiin jo jossain vaiheessa, että voitaisiin asua ensi vuosikin kolmestaan. Mutta nyt asutaan ensi vuosi Lean kanssa kahdestaan. Saadaan omat huoneet, halleluja!!!

Sunnuntaina kävin katsomassa kaverin futispeliä (ei jenkkifutis vaan soccer), ja loppupäivä menikin Microsoft Accessin parissa.

Maanantaiaamuna kello soi taas klo 4:30 aamutreneihin. Arki alkoi kevätlomaviikon jälkeen. Viikko on mennyt tosi mukavasti. Hymyilyttää paljon! Koulussa luistaa, ja passitkin menneet viime aikoina välillä kohdilleen. Vapaa-ajalla on mukavaa, joten ei paljoa valittamista. Odotan kovasti, että pääsen kohta käymään kotona, mutta samaan aikaan on olo, että en haluaisi tän kevään menevän näin nopeesti. Viikot vaan vilisee silmissä, ja aika hupenee. Toukokuussa joutuu sanomaan hyvästejä ihmisille, joita ei tule näkemään pitkiin pitkiin aikoihin. Elkää ymmärtäkö väärin, on aivan ihana tulla kotiin, nähdä perhe ja ystävät. Mutta kai olen sopeutunut tänne jo aika hyvin, kun ei ole pahaa koti-ikävää iskenyt.

Tänään luvassa kavereiden kanssa oleilua, biljardin pelaamista ja Scrabblea. Huomenna ohjelmassa meidän yleisurheilujoukkueen kisojen seuraamista ja saksankielinen ooppera The Flying Dutchman! En ole ikinä käynyt oopperassa; mielenkiinnolla odotan, mitä tuleman pitää. Sunnuntai menee kokeeseen lukiessa ja Disc Golfia pelatessa.

Rekisteröidyin tänään syksyn kursseille. Saksa jatkuu – lisäksi mulla on matikka, bus kirjanpito, bus statistics, sekä tänä keväänä keskeytetty taide-kurssi online-versiona. Kesäkoulu on vieläkin epävarma, toivon niin paljon, että se toteutuu. Haluan valmistua neljässä vuodessa, ja jos en saa kesäisin käytyä kursseja, tulee tekemään tosi tiukkaa saada kaikki mahdutettua neljään vuoteen. Mutta kaikki ajallaan, hetki kerrallaan.

P.S. Mun kaveri sai harjoittelupaikan Disney Worldistä elokuusta lähtien, joten syksyllä on tiedossa visiitti joka lapsen unelmaan!

Tsemppiä Pislaploki kevään koitoksiin! Täällä eletään vahvasti hengessä mukana.

”The difference between an optimist and a pessimist? An optimist laughs to forget, but a pessimist forgets to laugh.” – Tom Bodett

Mainokset

2 thoughts on “Viikkopäivitys

  1. No tuliko sinusta oopperan ystävä? Ja miten autoilu sujuu ja maistuu, paljonko on tullu maileja?

  2. Sanotaan nyt vaikka näin, että en ihan joka viikko ala oopperaan vinkumaan 😉 SIlloin tällöin ihan mukavaa ajanvietettä, mutta ei liian usein.. Autoilu sujuu oikein mainiosti, viime viikonloppuna ajoin ensimmäistä kertaa täällä kunnon moottoritiellä, kun käytiin lähikaupungissa katsomassa lätkäpeli. Vähän jännitti, mutta hyvin meni 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s