Anna Katariina

Kevätlomaviikko

2 kommenttia

Tällä viikolla oon touhunnut autoni kanssa, opiskellut, hoitanut rästiin jääneitä hommia ja oleillut kavereiden kanssa. Ma, ti, to ja pe meni autoasioiden kanssa (stereoiden ostamista, vakuutuksen hankkimista, rekisterikilven ja ajokortin hommamista yms. mukavaa paperityötä).

Torstaina keitin riisipuuroa!! Meillä oli mukava ”perhepäivällinen” Lean, Allegran ja Wesleyn kanssa. Lea on Saksasta, ja hekin syövät riisipuuroa, mutta Allegralle ja Wesleylle tämä oli kokonaan uusi kokemus.

Torstaina meillä oli coctailparty/illanistujaiset tyttöjen kanssa. Tehtiin ananas-, mansikka-banaani- ja mansikkadrinkkejä (mansikka-banaani ylivoimainen ykkönen!). Pelattiin korttia ja juteltiin tyttöjen juttuja.

Viikko hurahtanut taas nopeasti. Tarkoitus oli käydä jossain edes päiväreissulla, mutta ei onnistunut. Ja nyt tämä viikonloppu menee melkeinpä kokonaan läksyjen parissa. Tavallaan harmittaa, että ei tehty uusia tutkimusretkiä, mutta toisaalta oli tosi tärkeää saada autoasiat kuntoon. Niitä on tosi vaikea hoitaa koulu- ja treenipäivinä.

Loma oli tosi rentouttava. Nukuin yhtenä päivänä kahteentoista asti, mikä on erittäin harvinaista mulle (tänään kello soikin jo kuudelta). Nyt on akut ladattu viimeisiin kouluviikkoihin!  Mulla on viikonloput vapaita koko loppukevään, kun joukkue reissaa. Ajattelin ottaa selvää, missä päin olisi lähimmät NHL-, NBA- ja NCAA-korispelit. Ois mahtava päästä katsomaan!

”Tärkeintä on, ettei ote liaanista pääse herpaantumaan.” – Tarzan

Mainokset

2 thoughts on “Kevätlomaviikko

  1. “Tärkeintä on, ettei ote liaanista pääse herpaantumaan.” – Tarzan

  2. Positiivarit – Ajatusten Aamiainen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s