Anna Katariina

Hyvää ystävänpäivää!

2 kommenttia

Viime viikolla ohjelmassa oli leffailta koulukavereiden kanssa: Alina, Josh ja Jonathan mun ihanasta saksan ryhmästä. Reissu alkoi hyvin, kun treffattiin koulun parkkipaikalla.. Heitin Jonathanille, et muistithan ottaa leffan mukaan. No, eipä ollut muistanut, joten päätettiin sitten suunnistaa videovuokraamoon. Lähdettiin ajamaan, ja Joshin auto sammui eikä lähtenyt enää liikkeelle. No, aikamme siinä yritettiin (minä ja Alina varsinkin näytettiin mekaanikon taitojamme), mutta loppujen lopuksi saatiin auto parkkiin ja hypättiin sitten kaikki Alinan kyytiin. Päästiin kuitenkin liikeelle, matkan varrelta napattiin leffa (Black Knight-Yön Ritari, Batman-leffa : poikien mielestä mun aukko sivistyksessä oli liian suuri, koska en ollut nähnyt kyseistä elokuvaa) ja pizzat ja suunnistettiin Joshin kotiin. Vastassa oli Jingles, ihana villakoira, joka on niin innoissaan nähdessään uusia ihmisiä, että pissii lattialle. Muutamat lirutukset saatiin siivota, ennen kuin meistä tuli hyviä kavereita. Ilta oli tosi kiva; tutustuttiin Joshin perheeseen, vaihdeltiin kuulumisia, syötiin ja katsottiin leffaa ja pussailtiin Jinglesin kanssa.

Loppuviikosta säätiedotukset alkoivat lupailemaan lumisadetta. Naureskelin vaan, hohhoijaa.. Lunta Mobilessa, en usko. Mutta niin siinä vaan kävi. Perjantaina täällä satoi lunta ensimmäisen kerran 14 vuoteen! Kaikki sekosivat. Koulu suljettiin, kyllä. Ihmiset juoksentelivat ulkona hyppien, nauraen ja laulaen, lumipalloja pyöritellen. Tätä iloa kesti parisen tuntia, ja sitten se muuttui vesisateeksi. Joillekin tämä oli ensimmäinen kerta nähdä lunta.

Perjantaina käytiin keilaamassa. Aika monikulttuurinen ilta; mukana oli norjalainen, itävaltalainen, saksalainen, kaksi tsekkiä, jamaikalainen, amerikkalainen ja minä. Oli hauskaa ja meidän joukkue voitti!

Viikonloppu menikin sitten opiskellessa. Tänään oli taidekurssin toinen koe, jonka jälkeen astelin advisorini luokse, ja kysyin voinko jättää kurssin kesken. Tahdon ottaa sen uudelleen kesällä online-versiona. Mun kämppiksellä on sama kurssi itsenäisenä etätyöskentelynä, ja se sopii mulle tässä aineessa paljon paremmin. Vähän luovuttajafiilis, mutta kivi vierähti sydämeltä kun sain tehtyä päätöksen. En tahdo saada huonoa arvosanaa laskemaan mun keskiarvoa. Ja nyt saan lisäaktiviteettia niille seitsemälle viikolle, jotka vietän kesällä kotona.

Nyt nukkumaan. Aamulla herätys klo 5:00. Aamutreenit klo 6:00. Loppupäivä vapaa ja meidän on tarkoitus suunnistaa Mardi Gras karnevaaleille, huomenna on Fat Tuesday! En kyllä vielä tiedä, mitä se tarkoittaa. Selviää ehkä huomenissa. Stay tuned!

”Your goal should be out of reach but not out of sight.” – Anita DeFrantz

Mainokset

2 thoughts on “Hyvää ystävänpäivää!

  1. Mitä sisältyy jenkkiläiseen taideopintoihin. Nimiä, vuosilukuja, kuva-, rakennus-, musiikkitaidetta, tyylisuuntia? Onko sielläkin omaa taidetta vai perehdytäänkö vanhaan eurooppalaiseen ja aasialaiseen eli ”oikeaan taiteeseen”.

  2. Tämä mun taidekurssi oli sellainen peruskurssi, mihin kuuluu oikeastaan kaikki mahdollinen: eri taidemuodot, tekniikat, tyylisuunnat yms. Musiikkitaide ei kuulu tähän kurssiin. Tämä kurssi perehtyi ”oikeaan taiteeseen” ja sen historiaan. Tosi laaja. Oikeastaan alkoi olemaan aika kiinnostavakin, kun sain asenteen kohdalleen. Mutta opettajan vaatimukset ei oikein täsmänneet mun taitoihin varsinkaan koetilanteessa, joten sen takia päätin tiputtaa ja tehdä myöhemmin eri muodossa/eri opettajalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s