Anna Katariina

Joululoma

Jätä kommentti

Kuukausi kotona hurahti tosi äkkiä. Ensimmäinen viikko meni totutellessa kotona olemiseen ja suomen puhumiseen. Aina välillä meinasi lauseet alkaa englannin kielellä. Sitten olikin jo joulu, tuo ylenpalttisen mässäilyn ihana juhla. Välipäivinä käytiin Tahkolla keilaamassa ja rinteessä pyörähtämässä. Sitten Viinamäen Olympialaisia Uuden Vuoden juhlinnan merkeissä. Viimeinen viikko olikin aika hulinaa, ystävien ja sukulaisten tapaamista ja hyvästelemistä, pakkailua ja muuta mukavaa sähläilyä. Loma oli ihana! Perhe, ystävät, koti, Suomi, suomen kieli, pakkanen, lumi. Mitä sitä muuta voisikaan toivoa?

Viimeisillä lomaviikoilla alkoi kyllä mieli kaipaamaan arkeen, normaaliin elämään, rytmeihin ja rutiineihin. Loma teki hyvää henkisesti, sai ladata akut täyteen virtaa, mutta liika lomailu tekee mut sitten vaan väsyneeksi ja saamattomaksi laiskiaiseksi. Yritin mä jossain vaiheessa kotonakin pitää rytmejä yllä ja olla tehokas. Kello oli seitsemältä soimassa, no sitä sitten torkutettiin tunti, lopulta laitettiin kiinni ja jatkettiin kunnolla unia haha.

Tässä kuvasatoa kuluneelta kuukaudelta.”Enkeli osaa lentää ja lintu ja kuka vaan, kunhan on siivet sydämessä ja tuuleen uskaltaa.” – Tuula Sandström

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s