Anna Katariina

Hyvää kannattaa odottaa

2 kommenttia

Sain eilen tietää, että saankin pelata täällä kolme vuotta. Luultiin, että menettäisin yhden pelivuoden sen takia, että pelasin virallisia otteluja Suomessa 21 syntymäpäivän jälkeen, ja toisen vuoden sen takia, että NCAA luokittelee mun viime kauden pelit ammattilaisotteluiksi. Olin eilen palaverissa valmentajan ja compliance directorin kanssa ja lopputulos oli, että meidän valitus ei luultavasti mene läpi. Olin juuri lähdössä puntille, kun valmentaja juoksee perään ja sanoo, että hyviä uutisia, HYVIÄ UUTISIA! Saan joka tapauksessa pelata kolme vuotta!! Urheilijat täällä saavat viisi vuotta pelikelpoisuutta yliopistossa, joista he saavat käyttää kilpailemiseen neljä vuotta. Eli jos urheilija vaikka loukkaantuu vakavasti ennen kauden alkua, hän voi päättää olla kilpailematta koko vuonna, ja näin siirtää tuon kauden ”säästöön”. Mun käsityksen mukaan menetin siis yhden vuoden noista viidestä vuodesta ja toisen vuoden noista jäljelle jääneistä neljästä vuodesta. Monimutkaista, tiedän – en oikein itsekään ymmärrä millä perusteella tää homma nyt loppujen lopuksi toimii, mutta jos tämä on lopputulos, niin en välitä! Itse asiassa tämä on aika ideaalitilanne. Paljon mieluummin istun penkillä tämän ensimmäisen vuoden, kuin viimeisen vuoden. Neljä vuotta menee kuitenkin koulun kanssa, joten nyt saan siis pelata senior-vuotenanikin. Mun 48 pelin ottelukielto ulottuu ensi syksyn alkuun, pienet toiveet vielä sen peruuntumiseen. Mutta todennäköisesti joudun istumaan vielä ensi syksynä pari ensimmäistä harkkaturnausta. Kentälle pääsen luultavasti syyskuun lopulla, sitten kun konferenssi-pelit alkavat syksyllä 2010. Sitä odotellessa..

”Our patience will achieve more than our force.” – Edmund Burke


Mainokset

2 thoughts on “Hyvää kannattaa odottaa

 1. Hei Kata!

  Täytyy kyllä vähän ihmetellä sitä pelilupasysteemiä siellä rapakon takana… No, onneksi olet itse tyytyväinen ja asiat ovat nyt selkiytyneet. Toisaalta voi olla ihan hyväkin pitää pelaamisesta pakollista taukoa ja keskittyä ekana vuonna enemmän opiskeluun ja asioiden opetteluun muutenkin. Ens vuonna kaikki se on sulle jo sit rutiinia :).

  Katoin kartasta, että Alabama on aika lähellä Arkansasia, jossa ite olin keväällä 2006 5 viikkoa. Oletko vielä tutustunut paikallisiin ihmisiin? Onko siellä ihmiset ystävällisiä ja avoimia, niinkuin koin Arkansasissa? Ilmapiiri oli myös tosi kannustava ja myönteinen kaiken kaikkiaan. Suomalaiseen ”synkeyteen” tottuneena se teki itselleni hyvää. Kaikki tuntui olevan siellä mahdollista :). Miten olet ite kokenut yleisen fiiliksen?

  Terveiset täältä sateisen syksyisestä Suomesta – nauti täysillä Alabaman lämmöstä :)!!

  Halauksin Kirsi

 2. Moi Kirsi!

  Kyllä mäkin olen muutaman hetken tuohon peliluvan ihmettelyyn käyttänyt, mutta onneksi nyt ollaan jo suht selvillä vesillä. Tosiaankin paljon mieluummin istun nyt tämän ensimmäisen kauden. Koulukin on lähtenyt hyvin käyntiin, kun ei ole tullut poissaoloja pelireissujen takia. Mutta voi että odotan sitä hetkeä, kun saan ensi syksynä pukea taas numeropaidan päälle. Hyvää kannattaa odottaa! 😉

  Olen tutustunut paikallisiin ihmisiin, mutta myös suuri osa ”paikallisesta” väestä on alunperin lähtöisin jostain muualta. Aika paljon ihmisiä ympäri maapalloa sekä Amerikkaa. Ilmapiiri on kyllä hyvin avoin. Paljon herkemmin täällä tullaan juttelemaan ventovieraille, kuin Suomessa. Elämänmeno eteläisissä osavaltioissa on ilmeisesti suht ”rentoa ja hidasta” – ihmisillä ei ole kiire mihinkään ja asioihin suhtaudutaan yleensä suht lunktisti.

  Tällä viikolla on ollut aivan mahtava keli! Melkeinpä niin kuin Suomen kesä. Alkusyksy oli tosi kuuma ja kostea, siihen oli totuttelemista. Nyt vähän ”kotoisampi” olo, kun lämpötila ei huitele yli kolmenkympin..

  Terkuin,
  Kata

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s